alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå tights

 
[27]

Grå tights og leggings, til alt som dagen bringer

Treningsdagene kommer med krav til både deg og utstyret ditt, og de beste resultatene dukker gjerne opp når både komfort og funksjon jobber sammen i plaggene. Grå tights og leggings fra adidas kommer i mange slags materialer, både spesialiserte og allsidige, og teknologiene fra adidas er selvsagt med. Fukttransport og kjøling er viktige i treningen, og komforten spiller hovedrollen når hviletiden inntas. I utvalget av grå tights og leggings fra adidas, finner du modeller som passer perfekt inn i planene dine.

Trening og livsstil, hånd i hånd

Følelse, funksjon, komfort og uttrykk er deler av det å skape treningsplagg som adidas legger mye vekt på, og det gjelder også når tights og leggings skal utformes. Selv om både treningsøkter og restitusjonstid kan bli intense, skal stilen være med. Grå leggings og tights holder seg på plass enten det er parken eller maratontrening som gjelder. Testingen av nye modeller gjøres med forskjellige metoder, men noe av det viktigste er at plaggene skal yte maks enten du vil bruke dem på varme yoga-timer, lange joggedistanser i terrenget eller sammen med det beste sneakers-paret på tur ut med venner. Fargen er også med deg – det finnes knapt noe som passer med flere mønstre, farger og kombinasjoner enn en grå tights eller leggings.

Ta med deg sportsarven overalt

Toppatlet eller hjemmemosjonist. Når treningsplaggene fra adidas finner veien til garderoben har du teknologi som lages for i dag, med erfaring og informasjon som er hentet inn gjennom tiår med atleters tilbakemeldinger. Intense økter eller restitusjon og hvile – grå tights og leggings har alltid en plass i regnestykket, og gir deg basisplagg til alle slags økter, enten det er høyintense HIIT-timer, løpetrening for å slå personlige rekorder eller dager med hvile og restitusjon. Tights og leggings gir deg bevegelsesfrihet, og følger du pleieinstruksene som er inkludert for de spesifikke plaggene, holder de både formen og stilen i sesong etter sesong.