alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsbager

 
[175]
1 / 4
Sideav 4

Treningsbager som rommer alt treningsutstyret ditt

I adidas elsker vi trening og alt som har med et aktivt liv å gjøre. For å ha vellykkede treningsøkter på treningssenteret, i marka eller på fotballbanen, er det viktig å ha det rette utstyret på plass. Dette innebærer blant annet gode treningssko som er tilpasset foten din og som gir god støtte uansett hva slags trening du driver med. I tillegg vil praktiske og funksjonelle treningsklær som puster og har fukttransporterende egenskaper være fint å ha. De gjør at treningsøkten blir både mer komfortabel og effektiv. Annet utstyr som kan komme godt med er blant annet gode treningssokker som støtter og demper, hansker og pannebånd som kan være fint å ha på kalde vinterdager, samt vannflasker som gjør at du kan holde deg hydrert med iskaldt vann. Sist, men ikke minst, er det viktig å ha gode treningsbager som rommer alt utstyret ditt, slik at du enkelt får med deg alt du trenger på trening.

Praktiske og stilige treningsbager fra adidas

Hos adidas finner du en rekke treningsbager av høy kvalitet i ulike størrelser, former og fasonger, og vi er sikre på at du finner en bag som vil falle i smak. Dersom du skal ut på tur og bare ønsker en liten veske som rommer mobil, nøkler og lommebok, finner du et bredt utvalg av belter og rumpetasker som er både behagelige og praktiske å gå med. Dersom du trenger mer plass, kan vi anbefale mellomstore ryggsekker som sitter godt på ryggen og som du kan bruke på tur i skog og mark. De kan også brukes frem og tilbake fra trening. Trenger du plass til både sko, klær og jakke? Velg en av våre største duffelbager som rommer alt du måtte ønske å ha med deg. Uansett hvilken treningsbag du velger, gir klassiske 3-Stripes og den ikoniske Trefoil-logoen deg et sporty og moteriktig uttrykk.