alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsbukser for menn

 
[41]

Deilige treningsbukser for menn for topp komfort

Ikke bare trenger du treningsbukser for menn som lar deg yte maksimalt på selve treningen, men det er også viktig med gode sportsbukser for menn og løse joggebukser for avslapning og restitusjon. Du finner alt dette og enda litt mer her hos adidas. Vi har for eksempel joggebukser med løs passform og stilige 3-Stripes nedover buksebeinet som passer bra til fritidsbruk. Dette er buksene som du bruker mellom øktene når det er restitusjon som står på programmet. Se gjerne etter modeller med avsmalnende buksebein for en urban og moderne stil. Kileinnfelling i skrittet øker komforten enda noen hakk. Mange av modellene lages av myke materialer som jersey-bomull. Dette materialet gir en lett og behagelig følelse. Noen av joggebuksene våre lages av blandingsmaterialer, og det er hovedsakelig polyester og bomull som benyttes.

Sportsbukser for menn som elsker å trene ute

Vi har også treningsbukser for menn som kan brukes ute på kjølige dager. Materialet er tykt nok til å gi deg litt ekstra varme, og derfor passer de bra tidlig om morgenen før temperaturen stiger. Samtidig er ikke materialet for tykt til at de føles ubehagelige ut, og du løper lett og ledig av sted. Buksene har praktiske sidelommer som du bruker til å oppbevare småting som mobilen din, noe som er helt uunnværlig om du ønsker å lytte til musikk på telefonen din mens du trener.

Vindavstøtende treningsbukser for herre

Du finner også sportsbukser for menn blant utvalget som lages av vindavstøtende materialer, noe som er helt genialt om du løper, går i fjellet, sparker fotball eller holder på med andre uteaktiviteter. Stilen er dessuten avslappet nok til at du kan bruke dem på fritiden også, ikke bare på trening. Disse buksene lages som regel av resirkulert polyester, slik at du bidrar til et bedre miljø og redusert sløsing av ressurser.