alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Utendørs Hockey · Damer

 
[27]

Utstyr til utendørs hockey til damer

Med Norges islagte innsjøer og kalde forhold kommer det neppe som noen overraskelse at Norge er blant verdens beste ishockeynasjoner – men også innen landhockey, inne som ute, briljerer nordmenn med køllene sine. På internasjonale så vel som mer lokale baner finnes det mange ildsjeler som ser gleden i denne formen for trening – en aktivitet som kombinerer utholdenhet og styrke samt felleskap og individuelle prestasjoner. Er du en dreven hockeyspiller eller en nybegynner med ny hobby? Finn det du trenger av utstyr til utendørs hockey til damer hos adidas.

Hold deg komfortabel under treningen

Når det gjelder klær til utendørs hockey, er det viktig at du vurderer hvilke forhold du trener i. Har du for eksempel ofte behov for nedkjøling eller trenger du klær som holder på varmen? Se etter utstyr til utendørs hockey til damer med Climacool-teknologi for en nedkjølende effekt og pustende egenskaper, eller Climaheat for klær som holder deg varm og komfortabel. Ha gjerne flere lag tilgjengelig for skiftende behov underveis, og velg deg gjerne også en trøye med favorittlaget, være seg England eller Nederland.

Dominer kampen med allsidige hockeysko

Blant adidas’ utvalg av utstyr til utendørs hockey til damer finner du sko spesielt utviklet for hockey. For utendørsspilling kan det være en fordel å gå for sko med en vannavstøtende overdel i tilfelle dårlig vær eller våte baner, samt foliedekkede lag som holder føttene tørre. Se gjerne etter hockeysko med knotter på den formede yttersålen i gummi, disse sikrer optimalt grep mens du dribler, sender pasninger og skyter. Hvis du er ute etter responsiv demping, kan du ta en titt på sko som Fabela X Empower, som er utviklet med BOOST-såle – adidas’ hittil beste og mest energigivende demping.

Utstyr til utendørs hockey til damer – fra hockeykøller til vannflasker

Du finner alt du trenger av utstyr til utendørs hockey til damer, fra mer generelt tilbehør som treningsbager, hårbånd og vannflasker, til hockeyspesifikt utstyr som hockeykøller og leggbeskyttere. Velg hockeykølle ut fra hvilken posisjon du spiller i – for eksempel vil du som angrepsspiller helst ha en kølle med lagdelt karbonskaft for maksimal kraft i skudd mot målet.