alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Predator fotballsko

 
[91]
1 / 2
Sideav 2

Predator fotballsko for topp ytelse

Predator fotballsko fra adidas er en ikonisk klassiker med en moderne vri som ofte blir ansett som en av de aller beste fotballskoene noensinne. Med disse uslåelige skoene kan du dominere fotballbanen og briljere med dine fotballferdigheter. Dette er sko som er utviklet over lang tid for å gi best mulig ballkontroll og stabilitet, og den er tilgjengelig for menn, damer og barn. Du får også tak i modeller som er spesialutformet for forskjellig underlag, fra innebaner og kunstgress til fast og mykt underlag. Predator fotballsko har Controlskin-teknologi som sikrer ypperlig kontakt med ballen, samtidig som den har en sokkelignende passform. Dermed kan du raskt og enkelt bevege deg som selveste Messi gjennom hele kampen med ubegrenset kontroll og fantastisk presisjon.

Hvordan velger du riktig Predator fotballsko?

Predator fotballsko kommer som nevnt i ulike modeller for ulikt underlag, og de har knotter som er tilpasset forskjellig bruk. Dersom du hovedsakelig spiller innendørs, bør du velge en relativt flat modell uten knotter, mens kunstgress krever knotter for bedre grep. Skoene for Firm Ground, altså fast underlag, har mange, store knotter og bør ikke benyttes på kunstgressbaner. I tillegg til bruksområde, kan du velge din nye Predator fotballsko etter design. Den klassiske røde og blå modellen er kanskje den mest kjente. Du får imidlertid også tak i tidløse svarte modeller, samt stilige varianter i rødt.

Ikke glem tilbehøret fra Predator

Predator har ikke kun fotballsko, men også annet nyttig utstyr til fotballtreningen. En Predator treningsball vil for eksempel gjøre at du kan imponere enda mer på fotballbanen. For ekstra støtte rundt anklene, kan du skaffe deg leggbeskyttere fra Predator. De justeres enkelt med borrelåsstropp og har EVA-støtte. Med Predator utstyr fra adidas kan du være sikker på at du vil yte ditt beste på fotballbanen, samtidig som du er komfortabel under hele økten.