alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndballtilbehør

 
[2]
Det rette utstyret er viktig, og alle deler av det spiller inn når du vil yte ditt beste. adidas gir deg håndballtilbehøret som kan utgjøre forskjellen, enten du venter på benken eller sikter mot nettet.

Alt tilbehør til håndball du trenger, på ett sted

Når du samler sammen utstyret til trening eller kamp, er det en del ting som bare må være med. Her hos adidas finner du håndballtilbehøret som hjelper deg gjennom de lange, intense treningsøktene og de adrenalinpumpende kampene. Det spiller ingen rolle om du er proff allerede, eller «bare» en entusiastisk nybegynner. En god start på treninger og kamper, med tilbehør fra aller øverste hylle, gir deg den lille ekstra fordelen som kan gå langt.

Sank poeng med tilbehør til håndball

Det er de små tingene som gjør den store forskjellen. Håndballtilbehør er så mangt. Stålflasken som holder vannet ditt kaldt til du trenger det, capsen som stenger solen ute mens du venter på å kjøre full innsats. Eller hva med et pannebånd som holder synet ditt klart mens motstanderne sliter med svette i øynene? Det er kanskje ikke alle som sikter etter eliteserien, men uansett hvilket nivå du spiller på, har dette adidas-tilbehøret til håndball masse å stille opp med og hjelpe med. Og når du trenger å ta en liten pust i bakken, holder du deg tørr med et av de behagelige håndklærne.

Kvaliteten du trenger til alle slags utfordringer

Hos adidas er det sport som sitter i førersetet. Og for å få mest mulig ut av treningene og kampene dine, trenger du plagg og tilbehør til håndball som sitter som de skal, og er med når du har behov for dem. Kvalitet spiller en stor rolle i nettopp det, og her finner du materialer som holder og som er med deg gjennom øktene – uansett hvilke baner du spiller på.