alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsett til barn

 
[253]
1 / 6
Sideav 6

Kule og slitesterke fotballsett til barn som elsker å trene

Vi har fotballsett til barn som elsker å springe etter ballen og gi løs på banen. Vi har sett for baby, jenter, gutter og ungdom av topp kvalitet, og mange av dem prydes med logoen til kjente og kjære fotballag. Dermed kan poden stolt vise hvem heltene er, samtidig som du kan være trygg på at det pustende, fukttransporterende materialet er behagelig for barnet gjennom hele treningsøkten. I tillegg til sett med sokker, trøyer og shorts, kan du også kjøpe enkelte fotballtrøyer separat. Det kan være en god idé å ha flere trøyer å velge blant, ettersom aktive barn fort kan bli møkkete og trenger en del skiftetøy.

Støtt fotballheltene med sett for jenter, gutter og ungdom

Det er ingen tvil om hvem heltene er når du kan stolt vise frem emblemet deres på trøyen din. Mange av plaggene har i tillegg ikoniske 3-Stripes og Trefoil-emblem, slik at det ikke er noen vil om at merket er adidas. adidas er i dag et navn som representerer kvalitet, takket være plagg som utvikles med høytytende, funksjonelle egenskaper. Fotballtrøyene produseres for eksempel i praktisk trikot som kjapt transporterer vekk svette og fukt. Mange av trøyene har dessuten mesh-innfelling på ermene. Shortsene har et behagelig, elastisk liv som gjør at plagget hverken siger ned eller føles for stram ut mot kroppen, så sant du velger riktig størrelse.

Fotballdrakter som ser like stilige ut på banen som i skolegården

Det flotte med fotballsett til barn er at plaggene kan brukes på trening, hjemme eller på skolen. Mange barn liker nemlig å bruke samme drakt som favorittlaget, og de ønsker derfor å bruke trøyene til hverdags. Hvorfor ikke overraske barna dine med å få navnet til favorittspilleren trykket på ryggen før de får det nye fotballsettet sitt i gave, for eksempel til jul eller bursdag? Mulighetene er mange!