alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnefotball

 
[434]
Sock Guard SvartSock Guard Svart

Sock Guard

Barn Fotball

1 / 10
Sideav 10

Vi har alt du trenger til barnefotball: Kult design og topp kvalitet!

Det er viktig å ha klær og utstyr i orden når du skal ha det morsomt og prestere godt på fotballbanen, og det gjelder både for voksne og for barn. Nettopp derfor har vi et godt utvalg av alt du trenger til barnefotball og ungdomsfotball. Her finner du alt fra høytytende treningstøy til funksjonelle fotballsko, og du kan fylle opp hele garderoben med matchende utstyr. Vi har også et spennende utvalg av fotballdrakter og trøyer med emblemet til populære klubber, slik at barna kan støtte favorittlaget og vise verden hvem som er heltene deres. Kvalitet og funksjon står i fokus når adidas utvikler klær, utstyr og fotball til barn. Vi kan for eksempel tilby lette fotballjakker med full fleksibilitet som lar barnet spille i full komfort, selv når det regner og blåser kaldt. Fotballtrøyene er laget av pustende materialer, og den behagelige passformen sørger for at barnet kan løpe fritt og uhemmet.

Barn + fotball = ekte sportsglede

Vi er dedikerte til å støtte aktive barn som elsker å spille fotball, og det er derfor våre produkter for barnefotball er nøye utviklet med tanke på unge spillere. Vi sparer ikke på noe i barnemodellene våre. Fotballsko for barn er like avanserte som fotballsko for voksne. Lisseløse fotballsko med tettsittende passform er et godt eksempel på dette. Disse skoene er skapt for hastighet, perfekt for barn som ønsker å drible ballen selvsikkert i mål. Fotballtrøyene har også mange gode egenskaper, for eksempel mesh-innfelling i sidene for bedre ventilering. Mange av klærne lages med materialet AEROREADY for å kunne transportere fukt, samtidig som plagget føles lett og behagelig ut på kroppen. Enkelte av plaggene er laget av resirkulert polyester for å forhindre unødvendig sløsing av produkter, og dermed er du med på å bevare planeten og miljøet vårt.