alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Barnefotball

 
[423]
Manchester United 22/23 Tredje Trøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Tredje trøye
Argentina 22 Hjemmetrøye
Argentina 22 Bortetrøye
Sverige 22 Hjemmetrøye
Argentina Pre-March Trøye
Sverige 22 Bortetrøye
Belgia 22 Bortetrøye
Tyskland 22 Bortetrøye
Belgia 22 Hjemmetrøye
Al Rihla Treningsball
Al Rihla League Ball
Al Rihla Competition Ball
Al Rihla Pro Ball
Manchester United Essentials Trefoil Genser
Real Madrid Essentials Trefoil T-skjorte
Arsenal Essentials Trefoil T-skjorte
Arsenal Essentials Trefoil Crewneck Genser
Juventus Essentials Trefoil T-skjorte
FC Bayern Essentials Trefoil T-skjorte
Juventus Essentials Trefoil Crewneck Genser
FC Bayern Essentials Trefoil Crewneck Genser
Manchester United 22/23 Tredjeshorts
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, mini
Manchester United Condivo 22 Treningsbukse
FC Bayern 22/23 Fjerde trøye
Manchester United DNA Bukse
FC Bayern 22/23 Bortetrøye
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-skjorte
Sereno Treningsdress
Al Rihla League Ball
Entrada 22 Shorts
Juventus 22/23 Tredje trøye
Real Madrid Crew Genser
Copa Sense.3 Indoor Sala Fotballsko
Arsenal 22/23 Home Minidrakt
Sock Guard
Entrada 22 Shorts
Manchester United 3-Stripes Baby Jogger Sett
Sverige 22 Hjemmeshorts
Al Rihla Miniball
X Speedportal.3 Turf Fotballsko
1 / 9
Sideav 9

Vi har alt du trenger til barnefotball: Kult design og topp kvalitet!

Det er viktig å ha klær og utstyr i orden når du skal ha det morsomt og prestere godt på fotballbanen, og det gjelder både for voksne og for barn. Nettopp derfor har vi et godt utvalg av alt du trenger til barnefotball og ungdomsfotball. Her finner du alt fra høytytende treningstøy til funksjonelle fotballsko, og du kan fylle opp hele garderoben med matchende utstyr. Vi har også et spennende utvalg av fotballdrakter og trøyer med emblemet til populære klubber, slik at barna kan støtte favorittlaget og vise verden hvem som er heltene deres. Kvalitet og funksjon står i fokus når adidas utvikler klær, utstyr og fotball til barn. Vi kan for eksempel tilby lette fotballjakker med full fleksibilitet som lar barnet spille i full komfort, selv når det regner og blåser kaldt. Fotballtrøyene er laget av pustende materialer, og den behagelige passformen sørger for at barnet kan løpe fritt og uhemmet.

Barn + fotball = ekte sportsglede

Vi er dedikerte til å støtte aktive barn som elsker å spille fotball, og det er derfor våre produkter for barnefotball er nøye utviklet med tanke på unge spillere. Vi sparer ikke på noe i barnemodellene våre. Fotballsko for barn er like avanserte som fotballsko for voksne. Lisseløse fotballsko med tettsittende passform er et godt eksempel på dette. Disse skoene er skapt for hastighet, perfekt for barn som ønsker å drible ballen selvsikkert i mål. Fotballtrøyene har også mange gode egenskaper, for eksempel mesh-innfelling i sidene for bedre ventilering. Mange av klærne lages med materialet AEROREADY for å kunne transportere fukt, samtidig som plagget føles lett og behagelig ut på kroppen. Enkelte av plaggene er laget av resirkulert polyester for å forhindre unødvendig sløsing av produkter, og dermed er du med på å bevare planeten og miljøet vårt.