alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennis · Barn

 
[48]

adidas har alt som trengs i kategorien tennis for barn

Med tennisutstyr fra adidas sørger du for at ditt barn får en god opplevelse på tennisbanen. adidas tar i bruk innovativ teknologi og designer tøy skapt for tennis. Mesh-teknologi sørger for å holde på temperaturen når motstanderne setter opp tempoet, samtidig som materialet i klærne våre trekker bort svette – slik at barnet ditt kan holde seg tørr på tennisbanen fra serve til match point. adidas' kategori med tennis for barn har tenkt på alt som trengs for å sikre en god opplevelse. På tennisbanen skal barnet ditt få fokusere på slag og server – derfor har vi designet våre overdeler med snitt lagd for å sitte godt igjennom hele kampen. adidas har både shorts og skjørt, hvor sistnevnte har integrerte tights for komfort og dekning – uten at det hindrer barnet ditt fra å bevege seg fritt på tennisbanen.

Neste steg på veien er å finne tennissko til barnet ditt

Et par tennissko fra adidas gjør opplevelsen på banen fullkommen. Våre designere har skapt sko som gir støtte ved brå vendinger, og gir solid grep så barnet ditt slipper å skli. Barnet ditt skal få fokusere på å spille tennis, derfor har vi lagd sko så lette og pustende at en glemmer at de er der. Barnet ditt trenger sko med god demping, uten at det mister bakkekontakten (bokstavelig talt). Derfor har vi kombinert det beste med solid støtdemping og såler som gir god kontakt med bakken.  

Kvalitet ligger i erfaring fra adidas

Med adidas’ lange erfaring innenfor tennisprodukter, skal du være trygg på at barnet ditt får en god opplevelse på og utenfor banen – trening, lek eller kamp. Vi har alt barnet ditt trenger fra topp til tå, med nødvendig tilbehør. For eksempel har vi flasker som holder på temperaturen, så det blir en sann glede å holde seg hydrert. Bla igjennom vår kolleksjon av tennisklær og utstyr for barn, og finn deres favoritt!