alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Juventus · Fotballdrakter

 
[103]
1 / 3
Sideav 3

Juventus sett for både spillere og supportere

Ta med deg spenningen og brølet fra eliteserien, og vis hvem som er best, med Juventus F.C.-kolleksjonen vår. Her finner du både sokker, hjemmedrakter, bortedrakter og oppvarmingstrøyer, med Juventus sin ikoniske logo vevet inn i stoffet. Føl deg inspirert og vær best selv. Om du så enten sitter hjemme og heier på laget ditt, eller selv er ute på fotballbanen, holder trøyene og shortsene deg komfortabel.? D?e er laget for deg og din hverdagskomfort med en svært myk og behagelig kvalitet i stoffet. Føl deg god, vær på ditt beste, og la deg og dine inspireres.

Fotballens ikoniske design: Juventus fotballdrakter

Det er vanskelig å ignorere Juventus, her møter italiensk stil adidas sin kvalitet, og du kan nå ta del i dette! Hele sett og deler av fotballdrakter kan kombineres til ditt behov, hver del av drakta er i beste kvalitet med smarte tekniske løsninger. Slik som fuktkontrollerende AEOREADY som holder deg som spiller og fan tørr og klar for utfordringer, du finner også en fantastisk passform og luftige shorts. Alt det du behøver, enten om du scorer mål på fotballbanen, eller heier frem laget til seier. Juventus-settene vil ta deg med, slik at du kan få den gode følelsen av elitefotball der du er!

La deg og dine inspireres

Om du vil føle deg som heltene i Juventus F.C. kan du velge å kle deg i deres hjemme- borte- eller til og med oppvarmingstrøyer. Men, kanskje mer viktig er det for fremtidens utøvere: Gi barna dine inspirasjon for fremtiden ved å kle dem i idolenes antrekk! Juventus F.C. står ikke bak for noen, ikke la deg og dine gjøre det heller. Med Juventus sett står du klar til å spille selv, ta del i spenningen og vise med stolthet frem ditt favorittlag!