alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Real Madrid · Fotballdrakter

 
[60]
1 / 2
Sideav 2

Føl deg som stjernene med fotballsett adidas’ Real Madrid-fotballdrakter

Kle deg som dine favorittspillere fra Real Madrid enten du skal være blant publikum eller score mål på fotballbanen. Føl deg vel på banen med Real Madrid-treningssett som absorberer fukt og kjøler deg ned når du øker tempo. Vi bruker teknologi som er lagd for at du skal fokusere på å spille ball eller heie frem ditt favorittlag, uten å bli forstyrret. Med et bredt utvalg av Real Madrid-trøyer er du sikker på å finne din favoritt – og med matchende shorts og og strømper får du hele stilen. Til du skal på banen kan du være trygg på at Real Madrid-strømper fra adidas gir deg ekstra støtte i det du dribler forbi motstanderne. Vær en stjerne med Real Madrid-treningssett og fotballdrakter fra adidas, skill deg ut på banen eller lag liv foran tv-skjermen hjemme i stua.

Vis frem supporterånden eller spill på ditt beste med Real Madrid-treningssett

Bli en del av stemningen og føl deg som en del av laget med Real Madrid-sett – enten du kjøper en trøye, shorts eller full pakke med et helt fotballsett. Front ditt favorittlag med treningssett fra adidas, og vær stjernen i rommet. Fotball-drakt fra ditt favorittlag skaper god stemning for deg og alle rundt deg, enten du er på stadion eller hjemme i stua.

Finn din favoritt

Enten du skal vise frem supporter-ånden eller skille deg ut i det du dribler forbi motstanderne dine på matta, har vi Real Madrid-fotballdrakter for deg. Real Madrid har fotballdrakter og treningssett i ulike stiler, inkludert de klassiske hvite og tredjetrøya som skiller seg ut i enhver setting. Med Real Madrid-fotballsett fra adidas har du mulighet til å heie frem ditt lag med stil. Klikk deg igjennom vårt utvalg av treningssett og fotballdrakter til herrer, kvinner og barn – og finn din favoritt.