alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Real Madrid-drakt og -kit

 
[110]
Feir fotballgleden i fargene til laget ditt med Real Madrid-drakter. Enten det er for tribunen, banen, eller hverdagen ellers, så finner du det du trenger her!
1 / 3
Sideav 3

Et nikk i rett retning

De ulike Real Madrid-draktene fra adidas stiller i en klasse for seg. Med de riktige fargene og det rette emblemet viser du hvem som er best og hvor tilhørigheten din ligger. Samtidig, takket være smarte og innovative løsninger, så kan du yte på topp. En rekke av artiklene er også lagd med tanke på omverdenen, med resirkulerte Primegreen-materialer. I tillegg, så får du som spiller ekstra komfort på banen med fukttransporterende AEROREADY, lett demping i sokker og full bevegelsesfrihet i trøyer og shorts. Her finner du tekniske løsninger som hjelper deg å yte litt lengre og litt bedre, hele kampen igjennom.

For både små og store på veien til heltene

Med gode tekniske løsninger og en passform som gir herlig bevegelsesfrihet, så lar Real Madrid-draktene ballspillet bli enda bedre. La de minste ta del i gleden med Real Madrid-drakter til barn, og bær med dere alt utstyret dere trenger med Real Madrid-kits som bagger og mer. Her finner du alt du trenger fra du går ut døren til du scorer mål, med en serie artikler som leder deg sømløst og perfekt inn i fotballspillet, hvor du så kan yte på topp.

Hjemme, på tribunen, eller i mål

Det er ikke så viktig hvor du er. Med den rette logoen på Real Madrid-kittet får du vist frem din tilhørighet, og med den gode kvaliteten i materialene og behagelige passformen kan du ta med deg fotballgleden der du er, og nyte av komfortable Real Madrid-T-skjorter til hverdagen. Enten du skal innta tribunen eller banen kan du selvfølgelig ta frem hele drakten. Fotballen er en livsstil, og her finner du noe for hele familien.