alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntette golfjakker

 
[2]

Vi har det beste og største utvalget av vanntette golfjakker

Når man spiller golf er det ekstremt viktig med riktig utstyr, enten det er komfortable sko, hansker eller bukser. Kanskje det viktigste plagget av dem alle er en god vindjakke som skal beskytte deg mot sterk og kald vind på en effektiv måte. Hos adidas har vi en rekke forskjellige vanntette golfjakker i ulike farger som sort, blått, grått eller hvitt med klassiske adidas detaljer, slik at du kan se fresh og elegant ut til enhver tid. Hva med en moderne golfjakke som både er vanntett og vindtett, laget i moderne polyesterblanding. Her får du praktiske detaljer som store innerlommer, en forsterket krage, en solid glidelås som garantert vil beskytte deg mot elementene, samt et komfortabelt fôr som holder deg varm.

Innovativt design som holder deg tørr og varm i det mest krevende vær

Bruken av moderne materialer som polyester og Gore-Tex sørger for at våre vanntette golfjakker er komfortable, pustende og beskytter kroppen i all slags vær. Våre golfjakker er laget for effektivt å kunne absorbere svette og fuktighet, og alt er mulig på grunn av den innovative teknologien med flere beskyttende lag. Våre golfjakker har også andre praktiske detaljer som forsterkede krager, som sørger for å holde hodet varmt, i tillegg til solide glidelåser og praktiske innerlommer der du kan oppbevare gjenstander.

En fantastisk golfjakke som forblir tidløs

Våre elegante og klassiske vanntette golfjakker ser like stilige ut utenfor golfbanen, og de praktiske egenskapene vil være til like stor nytte på en seilbåt eller ved kysten i frisk havbris. For en elegant stil kan det være en fordel å kombinere våre golfjakker med elegante chinos, klassiske sneakers og en pen collegegenser i marineblått eller beige. En kul hettegenser under golfjakken vil også se kjempebra ut, spesielt for deg som ønsker en mer uformell stil. Vi anbefaler at du er forsiktig med vasking i vaskemaskin og kun vasker din golfjakke på 30 grader. Det er viktig å unngå bleking, rensing og bruk av tørketromler.