alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker · Vanntett

 
[185]
1 / 4
Sideav 4

Hold deg tørr i adidas robuste vanntette jakker 

Ikke la deg hindre av regnbyger, kom deg ut, kjenn at du lever og opplev et adrenalinkick ute. Føl på hva det norske klimaet har å by på, og kjenn på følelsen av frihet og selvsikkerhet. Med våre vanntette jakker kan ingenting stanse deg da regnbygene bare er en del av eventyret. Du beskyttes for regn og vind, slik at du heller kan betrakte været på en positiv måte og se skjønnheten i det. For at du skal kunne stå imot alt fra regnbyger og lett vind til styrtregn og storm, er adidas jakker laget med høy fokus på funksjonalitet og teknologi, deriblant GORE-TEX® PRO som vanntett, slitesterk og pustende, med ytelse og beskyttelse i toppklasse. TERREX sørger for et svært stilfullt preg på jakkene. Vi har robuste vanntette jakker til fjellet, Snowboarding, turgåing, løping og til din livsstil i byen. Jakkene våre gir så god beskyttelse at de nesten er å regne som et ekstra hudlag og gjør kampen mot storm og høljende regn til en lek. I sortimentet vårt finner du vantette jakker for menn og kvinner, i et hav av forskjellige farger og stiler, og både med og uten klassiske adidas 3-Stripes og Trefoil logoer.

Teknologier som holder deg tørr, varm og komfortabel 

Våre lette regnjakker henter frem premium utendørsteknologi som gir både funksjon og passform, og konstruksjoner som er vanntette og sømforseglede, med pustende egenskaper som holder deg både tørr og komfortabel. Flere av variantene har justerbare hetter som kan stues ned i kragen slik at den kan fjernes når den ikke er i bruk. jakkene er også praktiske ved at du ofte ikke trenger å ta dem av for å ta av et lag. Høye krager bidrar til å beskytte deg i tøffe forhold, og kan justeres slik du vil ha dem. Du finner i tillegg på enkelte jakker i utvalget vårt ventilering med glidelås under armene, som sørger for optimal regulering av temperatur og fukt.