alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelshorts til herre

 
[4]
Om det er for bratte ritt i terreng eller en lang og koselig dag med avslapning, så kan du med den rette sykkelshortsen både føle deg bedre og yte på topp.

Ideal passform i sykkelshorts til herre

Å finne det rette plagget for deg og ditt nivå kan være vanskelig, men hos adidas får du shorts som lar deg tilpasse passformen med enkel snøring i livet og en elastisitet som gjør at de lett danner grunnlaget for enhver syklist sin garderobe. Med luftige materialer som lar musklene få lufting og samtidig transporterer vekk fuktighet, og en stretch der det gjelder for å gi deg full bevegelse i hofter og ben, er du klar for nye utfordringer på to hjul.

Mil etter mil i herreshorts til sykling

Funksjonelle og stilige herreshorts til sykling gir deg grunnlaget for å sluke milene på to hjul. Her finner du smarte tekniske løsninger, der materialene er vannavstøtende, og også stiler med den perfekte luftgjennomstrømmingen. I designet er gjerne et par gode lommer bakt inn, slik at de ikke kommer i veien og samtidig lar deg få med de essensielle små tingene. Slik blir din dag på sykkelen så mye lettere, enten det er for intensive ritt eller en rolig langtur, så vil våre sykkelshorts til menn passe for både eliteutøveren og pendleren.

Slitesterke, stilige design for sykkelshorts til menn

Tar du vare på shortsen så tar den vare på deg, og med en slitesterk konstruksjon og robuste materialer vil du ha en sykkelshorts til herre som varer. Tøffe tak blir lette med egenvekten, og skulle du være uheldig i utforrennet har de materialer som tåler en trøkk. Føl deg komfortabel når turtallet øker, og vit at du lett kan slappe av også når du går av sykkelen, med det moderne designet.