alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelshorts til dame

 
[5]
En god sykkelshorts til dame skal gi deg komfort og full bevegelsesfrihet. Du får de beste materialene i et design som følger din form, i en moderne og sporty stil.

Trendy og atletisk med sykkelshorts til dame

Om du er eliteutøver eller bare liker deg på sykkelen, så behøver du en shorts som ikke er i veien og som gir deg full frihet til bevegelse i hoftene når det skal sykles ekstra langt eller kjapt. Videre er det herlig med god lufting og fukttransport, som gjør at du kan presse deg litt lengre. Alt dette, i moderne stil og design, finner du i utvalget av adidas sine sykkelshorts til dame.

Moderne løsninger for dameshorts til sykling

Det velkjente og fremadtenkende designet til adidas gjør seg naturlig og gjeldende i utvalget av dameshorts til sykling. Her finner du tekniske plagg der en full stretch gir deg bevegelsesfriheten du behøver, og en justerbar midje gjør dem herlige å bruke for alle. Sykler du i terrenget vil du sette pris på en røff konstruksjon som tåler en trøkk eller to. Du kjenner dine behov, og adidas gir deg valgmuligheter med smarte, gode løsninger og små detaljer som gir utslag.

Komfort i sykkelshorts til kvinner

I din sporty hverdag må du ha med deg småting, og her kommer de smarte sidelommene i noen av sykkelshortsene til kvinner inn. Med et design som er moderne og atletisk kan du uten problemer la sykkelen stå og bevege deg til fots om det er behov. Når du neste gang legger i vei på to hjul, om det er til butikken eller for de lange mil, er du klar med moderne shorts til sykling som lar deg få full frihet til bevegelse, så du kan sette trøkket der det gjelder – hver eneste gang.