alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykling · Shorts · Damer

 
[15]

Føl vinden i full fart med sykkelshorts til dame

Hvis du liker deg aller best på to hjul, vet du også at du trenger plagg som ikke kommer i veien når det virkelig begynner å bli fart på sakene. Sykkelshorts for dame fra adidas lages først og fremst med tanke på de som liker å sette føttene fast i et par pedaler og kjenne på kontrollen gjennom svinger og bakker. De varme dagene krever sitt når det kommer til ventilering og fuktkontroll også, og noe av det beste er kanskje å kjenne på at man virkelig kan la intensiteten og hastigheten toppe seg, uten at temperaturen stiger til uakseptable høyder. Sykkelshorts til dame blir raskt et favorittplagg for de sykkelfrelste, for de som liker tekniske shorts til andre slags intense økter, og for de som rett og slett vil ha behagelige shorts til en løperunde eller tur i terrenget. Du velger selv hva du vil gjøre – det rette utstyret er like rundt hjørnet.

Tekniske shorts til sykling

Tekniske plagg høres alltid så alvorlig ut, men det betyr egentlig bare at det er brukt materialer, design og gjennomtenkte løsninger for å legge til rette for at du skal få mest mulig ut av det du liker å gjøre. Sykkelshorts til dame fra adidas er tekniske plagg som fortsatt holder på stilen gjennom øktene dine, og som sørger for at fuktighet og temperatur holder seg i et komfortabelt område, så langt som mulig. I kolleksjonene med shorts til sykling finner du flere valgmuligheter, og å ha flere å velge mellom i garderoben er alltid en fordel. Du finner den kjente kvaliteten sammen med adidas-signaturene med Trefoil og 3-Stripes på de aller fleste, så neste gang du triller frem sykkelen, enten det er en kjapp tur til butikken eller tosifrede antall kilometer som står på planen, har du plagget som legger til rette for at du kommer deg frem og tilbake igjen med full komfort.