alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeltrøyer til dame

 
[11]
I en sprek, sporty sykkeltrøye til dame kan du tråkke på pedalene med en herlig bevegelsesfrihet. Finn frem til favoritten din i adidas sin nettbutikk i dag, og føl friheten.

Eksklusive sykkeltrøyer til dame til den sporty syklisten

Enten du foretrekker en sykkeltopp med eller uten glidelås, så finner du adidas-sykkeltrøyer på øverste hylle. Her ligger de som klemmer seg lett inntil deg, men som likevel har nok strekk i tekstilen til at du kan bevege deg slik som du vil. Her er det bare å øve inn teknikken, samtidig som sykkeltrøya sørger for at du holder deg tørr og trekker svetten vekk fra huden din.

Utrolig komfort i trøyer til sykling til dame gir bedre ytelse

Enten du kaster deg på sykkelen for å tilbakelegge milene under dekkene eller du bruker sykkelen til og fra jobben, vil du finne klær til sykling for dame i det brede utvalget av adidas sykkelklær. Sykkeltrøyer fra adidas er laget av stretch-tekstil og er designet for å passe den aktive, slik at du kan bevege deg helt fritt. Med flate sømmer og flate glidelåser er du sikret en behagelig og tilnærmet sømløs opplevelse av sykkelklærne.

Det finnes ikke dårlig vær

Er du som oss bitt av sykkeldilla, så vet du at det slett ikke finnes dårlig vær. Her kan du kaste deg over sykkelen og tråkke på pedalene uansett, for her handler det bare om det riktige utstyret. Se gjennom nettbutikken etter sykkelklær til sesongen du er inne i, og oppdag sykkelen i de forskjellige elementene du også. Her kan du finne vanntette tekstiler som isolerer mot vinterkulda og ekstra ventilasjon i varme klær for at du skal kunne yte og likevel holde deg tørr. adidas har også lagt til trygghetsdetaljer som refleks, for at du skal bli sett i trafikken.