alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelsko til dame

 
[28]
Med sykkelsko til dame får du de beste skoene for å utfolde deg på to hjul. For landevei, terreng, eller bare kos – i en kombinasjon av komfort, stil og ytelse.

Full giv med sykkelsko til dame fra adidas

Enten det er for landeveien eller grustaket, så kan du med de rette sykkelskoene til dame sitte bedre på sykkelen med et bedre grep om pedalene. Med slitesterke sykkelsko for kvinner er komforten din på to hjul sikret, og med de funksjonelle yttersålene får du et optimalt grep slik at du ikke sklir av pedalene selv i de mest intense øyeblikkene. De ulike sykkelskoene for dame evner også å kombinere idrettens krav med trendy design og kommer i en rekke fargekombinasjoner, så du kan bruke de komfortable allround-skoene i hverdagen også.

Sykkelsko til kvinner som vil frem

Det er en rekke ulike behov for sykkelskoene til dame, avhengig av sykkelsporten du bedriver. Derfor finner du her et vidt utvalg som spenner fra sko optimalisert for terreng, med beskyttende tåkapsel, til lette sko for fart og spenning. Nyt også av de rette detaljene som vannresistente materialer, eller ekstra pustende mesh som lar foten få puste hele økta gjennom. Du kjenner dine behov, og adidas gir deg det utvalget av sykkelsko til kvinner du trenger. Slik får du rett sko til rett formål, så du lettere kommer fram.

Ytelse for sport, design for alle

Med de smarte designdetaljene som sprer seg til utseendet behøver du ikke kvie deg for å ta på skoen. De ulike sykkelskoene til kvinner fra adidas kommer i en moderne stil og med et design som gjør at du kan kombinere topp atletisk ytelse med sporty hverdagsdesign. Slik får du vist hvem du er, også gjennom sykkelskoene dine. Du skal være god, og også føle deg på topp.