alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkelsko til damer

 
[81]
1 / 2
Sideav 2

Tråkk på pedalene med sykkelsko til damer

Enten du tråkker på pedalene langs landeveien eller du liker å sykle i terreng, så har vi sykkelskoene som støtter føttene dine når du tråkker. Her kan du få mer effektive tråkk i snirklende oppoverbakker og lange nedoverbakker, innover i marka eller oppover fjellsiden. adidas sykkelsko til damer er slitesterke og tåler pedaltråkk etter pedaltråkk. Det er bare å legge kilometerne bak seg og glede seg til veien som venter foran deg.

Støttende passform

Med en overdel i en lett vevd tekstil, er sykkelskoen laget med en sonepassform som støtter foten på de rette stedene. Sykkelsko til damer er sømløs og pustende for din komfort, og skoene er stive samtidig som de svarer deg når du trenger det. Nettopp stivheten gir god energi til pedaltråkkene. Noen modeller har også et tåjern med tre bolter som passer til de fleste pedalsystemene som er i bruk. Med indre hælkopper er hele sålen dekket. Den vevde tekstilen ventilerer føttene dine slik at du holder deg tørr på føttene gjennom pedaltråkkene. Velger du Primegreen er du med oss på laget for klimaet uten at det går ut over kvaliteten. Andre modeller har en koppsåle av gummi som har et godt grep og ikke sverter. Dette er skinnsko med pedalgripende såler. De er fine både når du er på sykkelen og når du er av sykkelen.

Bli sett med refleksdetaljer

Flere av modellene med adidas sykkelsko til damer er utstyrt med smarte detaljer som 3-Stripes av synlig refleks. Da blir du med en gang mer synlig for dine medtrafikanter, noe som gjør det tryggere å tråkke på langs veien. Reflekser i 3-Stripes gir også sykkelskoene det klassiske, sporty utseende som vi liker med en sterk kontrast, slik at 3-Stripes virkelig vises. Og med komforten på plass i bunnen, kan du tråkke løs på pedalene med stil.