alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeltrøyer til herre

 
[6]
Kjenn bevegelsesfriheten i en smidig sykkeltrøye til herre fra adidas, og få friheten til å fokusere fullstendig på pedaltråkkene dine og teknikken din. Finn frem til favorittene dine allerede i dag.

Sykkeltrøyer til herre som tåler elementene

For å kunne ta landeveien helt inn trenger du varme sykkelklær som fortsatt holder fuktigheten borte fra huden din. adidas vet at det er viktig å være komfortabel når du bruker lange dager på sykkelen, og beskytter deg mer enn gjerne mot vær og vind. Nylon som strekkes gir deg både bevegelsesfriheten du trenger og er komfortabel å ha på når du sykler. Friheten er fantastisk. Unn deg en sykkeltopp til herre i dag og kjenn på den herlige friheten du også.

Fokus på hvert pedaltråkk i sykkelklær til herre

For at du skal kunne yte ditt aller beste over tid er adidas sykkelklær laget for bekvemmelighet. Varige, lette og komfortable materialer som leder fuktigheten vekk fra huden og holder deg tørr når pulsen stiger, er bare noen av fordelene som det er enkelt å merke. Noen sykkeltrøyer til herre har også høyere krager for å holde nakken din varm når du sykler på kjølige ettermiddager og kvelder.

Kom deg i posisjon

Enten du blir med i et sykkelløp eller du kappsykler mot deg selv, er det smart å kle seg både strømlinjeformet og stilig. adidas tenker på alt, også på stil. Trøyene er nærmest sømløse og glidelåsene er flate for at du skal kunne ha en behagelig sykkeltur. Den herlige stretchen i materialene ventilerer, og klærne har gjerne stilige design. Enten du velger de mest fargerike sykkeltrøyene eller du går for en mer ensfarget versjon, er det enkelt å finne noe som passer til din egen personlige stil i adidas sin nettbutikk. Komforten og stilen er på plass, så det er bare for deg å komme deg i posisjon til ditt neste sykkelløp.