alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkeltrøyer menn

 
[14]

Sykkeltrøyer menn fra adidas - stil, komfort og ytelse i en uslåelig pakke

Med sin behagelige og flatterende passform, et kroppsnært snitt og moderne materialer er cycling jersey fra adidas for menn et atletisk plagg av ypperste kvalitet. Trøyene er laget av materialer som lar kroppen puste på samme tid som de gir riktig støtte der det trengs. Press deg enda litt lenger, og få hjelpen til det, av materialer som puster og støtter opp om din harde økt. Med sykkeltrøyer mann som kommer med tekniske løsninger som AEROREADY er du sikret komfort hele økten gjennom. Nevnte løsning er fukttransporterende, og holder deg tørr under økten. Med resirkulerte materialer, og lett kompresjon på toppen av dette får du slik sykkeltrøyer for menn som både hjelper deg, naturen, og også føles perfekt. Hele økten gjennom.

Der du er, for løsning og stil

Det betyr ikke så mye om du er atlet på elitenivå eller mosjonist. Enhver fortjener en cycling jersey for menn som sitter godt og ser bra ut. Med sykkeltrøyer menn fra adidas får du ta del i en sporty stil og arv som tilbyr det ypperste av løsninger. Med ulike design, til ulike gemytt, kan du fremheve din personlighet. Samtidig som den kroppsnære trøyen kommer med et snitt som gir full bevegelsesfrihet. Det går ut på å skape forutsetninger for full ytelse, kompromissløst både på det tekniske, og det estetiske. Sykkeltrøyer menn er ment for deg som vil tøye strikken, og da er det hipp som happ om en ser seg som proff eller mosjonist. Enhver skal få den riktige cycling jersey for menn til sitt behov, elegant smykket med de riktige logoer og designelement.

I lange trekk, eller korte sprint, du er klar og luftig

Menn sykkeltrøyer er designet for å gi deg støtte, god lufting, og å holde deg sval gjennom de harde tråkkene. Være seg for sprint med sykkelen, eller lengre turer. Du er klar for å yte ditt beste på hele runden gjennom. Og takket være den gode materialkvaliteten er det lett å rengjøre, og å holde plagsom lukt vekk.