alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkeljakker for damer

 
[9]
The Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Sykkeljakke SvartThe Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Sykkeljakke Svart

The Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Sykkeljakke

Damer Sykling

The Trackstand Sykkeljakke SvartThe Trackstand Sykkeljakke Svart

The Trackstand Sykkeljakke

Damer Sykling

The COLD.RDY Trackstand Sykkeljakke RosaThe COLD.RDY Trackstand Sykkeljakke Rosa

The COLD.RDY Trackstand Sykkeljakke

Damer Sykling

Hold tempen med sykkeljakker for damer

Hvis du er en entusiastisk sykler, så vet du at en ordentlig sykkeljakke for damer kan komme godt med. Et vindtett lag som er tettsittende men likevel holder deg varm på kalde kveldsturer, er essensielt for å få maks nytelse og ytelse ut av turen din – for hvordan kan du prestere fullt ut hvis en kald kveldsbris trenger seg gjennom trøya di og du blir distrahert og kald? Med teknologier som holder deg både tørr, varm og komfortabel kan du holde deg på to hjul hele veien fram. Fleece-fôrede krager og forlengede bakstykker med gripende elastikk gjør at du kan holde vinden og kulden ute mens du tråkker deg mot nye høyder. Fuktsikre glidelåslommer lar deg bekymringsfritt ta med deg elektronikk slik at du kan få mest mulig ut av treningen din.

Bli sett i stil

Ikke bare kan en sykkeljakke for damer holde deg varm, den kan også forsikre deg om at du blir sett – velg deg en sykkeljakke med refleksdetaljer slik at alltid kan være sikker på at du holder deg synlig selv på de mørkeste sykkelturer. Hvis du i farten glemmer refleksvesten, så har du allikevel detaljer som lar deg bli sett. En sykkeljakke for damer fra adidas er alltid et stilfullt valg som gir deg det du trenger av komfort, varme og ikke minst stil – prestasjon trenger absolutt ikke å bety kjedelig garderobe. Velg deg en sykkeljakke for damer fra adidas og la deg inspirere til å ta fatt på sykkelryggen selv på de kjøligste, mørkeste kvelder, og behold stilen din hele turen igjennom. Som vi har hørt så mange ganger før: det finnes ikke dårlig være, bare dårlige klær – og jammen er det sant! Finn deg en sykkeljakke, og vær fullt rustet til din neste tur.