alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeljakker til dame

 
[2]
Sykkeljakker til dame fra adidas gir deg banebrytende teknologier og herlige passformer, slik at du kan konsentrere deg fullt og helt om å legge all energi i hvert tråkk.

Stilfulle og praktiske sykkeljakker til dame

adidas er opptatt av kvalitet og ytelse, men også av stil – og her får du både i pose og sekk. Sykkeljakkene til dame, som du finner i utvalget vårt, gir deg en herlig kombinasjon av prestasjon og stil, slik at du med selvsikkerhet kan hoppe på sykkelryggen – enten det er på vei til og fra jobb, eller for ordentlige harde langturer. En kroppsnær passform er perfekt for vind og raske nedoverbakker, og gir deg i tillegg et sporty og moderne uttrykk. Materialer av resirkulert Primeblue, som for eksempel enkeltvevet polyester, er både høytytende og bedre for miljøet, så du kan stole på at du tar et bærekraftig valg til sykkelgarderoben. Et forlenget bakstykke og formsydde mansjetter gir et stilfullt uttrykk, samtidig som du får ekstra praktiske elementer for sykkelturen.

Ta syklingen til neste nivå med jakker til sykling til dame

Enten du er en flittig sykkelpendler eller sykkelryggen er der du presser deg selv til det ytterste, så vil en jakke til sykling til damer gi deg mer komfort og dermed ytelse på veien. En jakke med pustende mesh-paneler på ryggen beskytter mot vind i front, samtidig som den gir deg god lufting når du står på – perfekt for oppoverbakkene mot kontoret, og de lange distansene på landeveien. Hva med en sykkeljakke til dame som enkelt kan pakkes ned til en så liten størrelse at den får plass i en liten lomme? Den er enkel å ta med hvor som helst, og gir deg fortsatt den ytelsen du trenger til turen.

La jakken prestere

For å få best mulig prestasjon ut av sykkeljakken din, er det viktig å ta godt vare på den. Heldigvis er det ikke så mye som skal til. De fleste sykkeljakkene til dame som du finner her hos adidas kan vaskes på kaldt og skånsomt program, helst på vrangen, sammen med lignende farger, og med skånsomt vaskemiddel. Så henger du jakken til tørk, og du er straks klar til neste ritt.