alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelsko

 
[27]
For eliteutøveren og mosjonisten – her finner du dine nye favoritt-sykkelsko. Med en kombinasjon av tekniske løsninger, overlegen komfort og design får du sykkelsko som passer deg og ditt sporty liv.

Sykkelsko som passer og yter

Få en bedre kobling med pedalene med de rette skoene til sykkel. Rett utstyr gir en boost til ytelsen. Sett for eksempel utfor bakkene i terrenget, komfortabel og selvsikker, med vissheten om at en forsterket tåboks vil beskytte dine tær og en ekstra gripende overflate på sålene vil gi deg kontrollen du behøver. For deg som sykler langt, og fort, vil en lett egenvekt og pustende konstruksjon gjøre dagen og økten bedre. Det handler om dine behov, som blir møtt av adidas sine gode og innovative løsninger.

By, terreng, kosetur eller konkurranse – alt med sko til sykkel

Støtdemping i sålen, det rette grepet, og en komfort og vekt som gjør at du nær sagt ikke merker du har skoene på. Dette er suksessoppskriften for sko til sykkel fra adidas, som gir deg støtten du behøver i din utfoldelse. Robuste sko med tilpassete såler for ditt bruk gjør at du kan sette spissen på trening, og føle komforten på avslappede turer.

Ta med deg sko til sykkel

Med adidas sin kjente sans for atletisk mote kan du også la våre sko til sykkel gå inn i din atletiske garderobe, og selv når du ikke sitter på sykkelen kan du med selvtillitt vise frem din atletiske stil. Her får du med andre ord sko som ser like bra ut som de yter. Sykkelsko er en hverdags- og sportshelt. Med den rette oppbyggingen for din sport, og med den rette estetikken for å vise hvem du er, kan du snøre på deg disse skoene i selvsikkerhet. Enten du er i terrenget, på landeveien, eller bare slapper av mellom øktene, så vil komfort og passform ta vare på dine føtter.