alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Sykkelsko

 
[75]
1 / 2
Sideav 2

Klar for action med sykkelsko fra adidas

Det er få ting som slår følelsen av å suse rundt i terrenget og gjøre tricks på sykkelen din. En ting er i alle fall sikkert: Du trenger skikkelig utstyr når du holder på med både freeride og mountain bike. Dette er actionfylte sporter som stiller høye krav til sikkerhet, og det rette utstyret sørger for at opplevelsen blir så god som mulig. Det er her adidas sykkelsko kommer inn i bildet. Dette er slitesterke sykkelsko for terreng- og endurosykling som produseres av hurtigtørkende materialer og mikroperforert overdel. Terrengsykkelsko har en forsterket Poron®-tåboks som beskytter tærne dine mot støt og slag, ettersom det er fort gjort å slå foten mot steiner og røtter i krevende terreng. Du finner modeller blant utvalget med funksjoner som for eksempel Stealth® S1-yttersåle. Sålen har en spesiell konstruksjon og gripesikker flate for at du skal få et utmerket grep på pedalene, selv uten klikk-system.

adidas sykkelsko kan brukes i både by og terreng

Sykkelsko fra adidas er designet med stort fokus på å skape et edgy og urbant utseende, og skoene tar seg derfor like godt ut i terrenget som i storbyen. Dermed kan du bruke skoene på fritiden også, selv uten sykkelen din med deg. Skoene er tilgjengelig for både menn og damer. Du kan velge mellom klassiske varianter i nøytrale farger og mer iøynefallende modeller. Vi anbefaler at du vurderer nøye hvilke egenskaper du ønsker at skoen skal ha for å få mest mulig glede av den. Modeller med borrelås gjør for eksempel at du får ekstra god passform og passer utmerket for deg som elsker gravity-sykling. Du må også passe på at du kjøper riktige sko til pedalene på sykkelen. For eksempel er mange av sykkelskoene til adidas kompatible for sykler som ikke har et såkalt klikk-system.