alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelshorts

 
[10]
Finn sporty og moteriktige shorts til sykling, som passer for enhver anledning og ethvert nivå. Vekk vinneren i deg og ta prestasjonen din til et nytt nivå med sykkelshorts fra adidas.

Sykkelshorts med topp ytelse og full komfort

Med adidas sin kjente sans for kvalitet og øye for detaljer får du her sykkelshorts for alle som passer til denne allsidige sporten. Med adaptiv passform og fireveis stretch i utvalget, får du shorts som både passer deg og gir deg full bevegelsesfrihet. Med lommer som er plassert på rett sted får du med deg mindre eiendeler, uten at de er i veien. Velg mellom ulike passformer og silhuetter, slik at du får den shortsen som passer best for akkurat deg og din type sykling.

Shorts til sykling som gjør hver økt til en lek

Om det er full giv i bakkene eller en rolig tur langt innover landeveien, så må komforten i shortsen støtte opp om dine bevegelser. Med adidas sitt utvalg av sykkelshorts finner du både bevegelsesfrihet og fukttransporterende teknologier som gjør at du kan holde deg gående litt lengre. Enten du trener eller konkurrerer, så får du støtten du trenger med sykkelshorts fra adidas, for å ta prestasjonen din til et nytt nivå. Litt raskere, litt lengre, og det i en overlegen komfort.

Shorts for mer enn bare sykkel

Med de moderne valgene i materialer og snitt, og de ulike detaljene i designet, er det lett å ta med seg sykkelshortsen også utenfor syklingen, til andre aktiviteter som krever en god og bevegelig shorts. For deg som sykler daglig, så vil du glede deg over at shortsens stil fanger en sporty hverdag og lar deg uttrykke din atletiske stil. Uansett får du en luftig og behagelig sykkelshorts som du kan ta med deg til all slags aktiviteter utenfor syklingen, enten det er til trening eller lange og varme sommerdager i parken.