alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkelshorts

 
[19]

Sykkelshorts fra adidas: Fantastisk design, enestående egenskaper

Det er viktig å ha god bekledning når du skal begi deg ut i krevende terreng og idylliske skogsstier på sykkelen din, og det er her sykkelshorts fra adidas kommer inn i bildet. Vi har biking shorts som både ser stilige ut og som lages ved hjelp av avansert teknologi. Du får full bevegelsesfrihet når du velger modeller med fireveis stretch, noe som er særdeles praktisk om du skal av sted langs humpete veier eller om du skal gjøre triks på sykkelen din. Mange av shortsene fås med praktiske detaljer som lommer med plass til nøkler og mobil, samt beltehemper for at plagget skal sitte perfekt. Vi har løse, stramme og normale passformer, så tenk gjerne gjennom hva du foretrekker og hva som passer best for nettopp din sykkelstil. Adaptiv passform er for eksempel bra for deg som vil ha en treningsshorts som sitter som støpt på kroppen din, uten at du mister bevegelsesfrihet.

Biking shorts med kompresjon for topp ytelse

Sykkelshorts kan brukes til mye mer enn bare sykling i terreng. Du kan for eksempel bruke dem til spinning, løpeturer i skogen eller en tur til treningssenteret. Shorts med løs eller normal passform er dessuten praktiske om sommeren til fritidsbruk. Du som derimot ønsker en sportsshorts med avanserte egenskaper, bør vurdere en biking shorts med kompresjon og polygiene som motvirker lukt. Disse passer bra både til sykling og til annen trening, ettersom shortsen danner et ekstra lag over huden din som støtter deg mens du er i aktivitet. Stoffet er både fleksibelt, stretchy og fukttransporterende, noe som gjør dem godt egnet til høyintensive treningsøkter. Det er også mulig å kjøpe treningsshorts som beskytter mot UV-stråler til bruk på de varmeste sommerdagene. Mange av shortsene er laget av resirkulert polyester for å beskytte miljøet og redusere svinn.