alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeljakker

 
[6]
Hos adidas finner du sykkeljakker til både dame og herre, designet for at du skal kunne yte på sykkelen hver dag, i full komfort med høytytende materialer og innovative teknologier.

Våg å bevege deg utenfor med sykkeljakker fra adidas

Med sykkeljakker fra adidas får du teknologier og materialer som er spesialdesignet for at du skal kunne ta fatt på sykkelturen i all slags vær. Hva med en jakke laget med dobby av nylon og elastan, som gir god bevegelsesfrihet og slitestyrke? Denne jakken er perfekt både til trening og pendling til og fra jobben på sykkelen. Ribbestrikkede mansjetter og kant gir deg god passform. Er det vinden du ønsker å holde ute, kan du gå for en vindjakke for sykling laget med resirkulert polyester – bra for både ytelsen din og miljøet. Vil du holde regn og vått vær i sjakk, kan du gå for en sykkeljakke laget med enkeltvevet nylon. Her er det ikke lenger noe som hindrer deg fra å hoppe på sykkelen.

Jakker til sykling, spesialdesignet for prestasjon

Med jakker til sykling fra adidas får du ikke bare behagelige og slitesterke materialer som beskytter mot vær, vind og elementene. Du får også smarte og innovative løsninger som gir deg det lille ekstra – som igjen lar deg fokusere på å tråkke deg fram mot dine personlige mål. Hva med en vindjakke som beskytter mot vinden i front, men som på ryggen har mesh som puster og gir god luftgjennomstrømming, slik at du unngår å bli overopphetet? Eller kanskje en jakke med forlenget bakstykke, som gir god passform, selv når du lener deg over sykkelstyret?

Enkel pleie for avanserte plagg

Selv om sykkeljakkene fra adidas er innovative med avansert teknologi, så betyr ikke det at det er vanskelig å ta vare på dem. Vask sykkeljakkene med lignende farger på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel, heng dem til tørk, og så er de straks klare for neste sykkelritt.