alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkeljakker

 
[16]
The Trackstand Sykkeljakke SvartThe Trackstand Sykkeljakke Svart

The Trackstand Sykkeljakke

Menn Sykling

Vær forberedt på all slags vær med sykkeljakker fra adidas

Det kan være fristende å parkere sykkelen når det går mot kaldere tider, men med de rette sykkelklærne kan du fortsette å trille rundt på to hjul året rundt. adidas har tekniske sykkeljakker til sommerbruk så vel som vinterbruk, slik at du aldri trenger la deg stoppe av vind og vær. Enten du er mosjonist eller konkurransesyklist trenger du en sykkeljakke eller to i treningsgarderoben, slik at du er forberedt på alt fra småkjølige sommerkvelder til snø og ruskevær.

Komfortabel beskyttelse mot elementene

Når du tilbringer mange timer på sykkelsetet, er det viktig at komforten alltid er på topp. I adidas sitt utvalg av sykkeljakker finner du blant annet modeller med smal passform som sitter godt rundt kroppen og som samtidig byr på enestående bevegelsesfrihet. Race Fit-modeller er perfekte for de som søker en jakke som er skreddersydd for atletiske kroppsfasonger, men vi har også et godt utvalg for dem som foretrekker en løsere passform. Jakkene er selvfølgelig laget av myke, pustende og elastiske materiale. Takket være avanserte teknologier, så hjelper de deg med å opprettholde en behagelig kroppstemperatur – selv om er kaldt i lufta og du svetter på innsiden av jakken. De gir god beskyttelse mot vind, regn og snø. For ekstra trygghet kan du velge en modell med innvendig stormflik og vanntett lomme med glidelås, dersom du har med verdisakene på tur. For kalde eller regnfulle dager kan det også lønne seg med en jakke med stående krage, slik at den kalde trekken ikke slipper inn. Forlenget bakstykke er ideelt for deg som alltid irriterer deg over at jakken kryper oppover ryggen. adidas har et godt utvalg av sykkeljakker for dame- og herresyklister som mener alvor bak sykkelstyret, og du kan velge mellom en rekke ulike stiler og passformer. Nest etter hjelmen er kanskje sykkeljakken det viktigste tilbehøret for ivrige syklister. Selv om sykkelen skal være godt utstyrt med lys og reflekser, kan det også være lurt å velge en jakke med refleksdetaljer for ekstra sikkerhet langs veiene.