alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelklær

 
[38]
Hos adidas finner du sykkelklær for de fleste behov og aktivitetsnivåer. Her får du de nyeste og beste materialene, designet for å gi deg best mulig komfort og ytelse.
JRY PRIDE RM W SvartJRY PRIDE RM W Svart

JRY PRIDE RM W

Sykling

Sykkelklær designet for alle syklister

For raceren, tursyklisten, og for den som pendler. Sykkelklærne fra adidas er alltid det ideelle valget for å få deg frem i komfort og med stil. Dette er klesplagg er laget for både den mest dedikerte utøver, samt den som bare liker å ha det gøy på sykkelen, Med de riktige tekniske materialene i en uslåelig komfort, og med en rekke smarte løsninger støtter disse klærne opp om enhver reise – fra sprint til treningstur, eller bare helgetur. Her finner du et utvalg for både ham og henne, og til alle aktivitetsnivåer.

Sykkelklær for å yte på ditt beste

I utvalget av klær til sykkel finner du hele spekteret fra trøyer og shorts, videre til sokker og jakker. Dette gir deg muligheten til å kombinere de ulike lagene du trenger av sykkelklær for å yte best. Med svettetransporterende materialer som holder kroppen tørr, egne materialvalg, enten for varmetransport eller isolasjon, gir disse sykkelplaggene deg fleksibilitet og komfort på sykkelen, og et stort utvalg å velge mellom. Du kjenner dine behov, og adidas gir deg løsningene.

Treningsoptimaliserte sykkelklær for alle dager

Med moderne design og muligheten for å velge blant mange fine farger, får du satt sammen et sykkelantrekk som passer deg og ditt uttrykk. Uansett vær og årstid stiller du med adidas sykkeltøy klar for utfordringene. Enten du skal sykle i terreng eller bare ta en koselig langtur om sommeren, så finner du de rette plaggene for sykkel her. Velg deg sykkelklær som holder deg beskyttet mot elementene, komfortabel og klar for ytelse hele turen gjennom.