alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkelklær

 
[139]
Image of female cyclist in the new COLD.RDY adidas Cycling collection
There's no such thing as bad weather - just bad cycling gear. COLD.RDY keeps you feeling warm, so you can get out on your bike and do more of what you love. Layer up, clip in, and go ride.
1 / 3
Sideav 3

Sykkelklær av høy kvalitet fra adidas

Sykkelen er uten tvil et av de mest populære fremkomstmidler i dagens miljøbevisste samfunn, og populariteten øker for hver eneste dag. Og det er jo ikke så rart. Med sykkelen kan du enkelt komme deg fra A til B, samtidig som du får en god treningsøkt med på kjøpet. Snakk om å slå to fluer med en smekk! Uansett om du skal sykle til og fra jobb eller på heftige turer i terrenget, er det imidlertid helt essensielt å ha gode sykkelklær på plass. Sykkel klær skal ikke bare passe til deg og kroppsformen din, men de bør også passe til aktivitetsnivået ditt og den typen sykling som du driver med.

Øk sykkelgleden med stilige sykkelklær

Hos adidas finner du et bredt utvalg av stilige sykkelklær til enhver anledning. Vi har sykkelklær til både herre, dame og barn i ulike størrelser, passformer og farger. Du kan enten gå for spreke farger for å skille deg litt ut i mengden eller ensfargede plagg for et klassisk og tidløst uttrykk. Eller kanskje bør du kombinere noen av hver? Med sykkelklær fra oss kan du mikse og matche for å skape antrekk som passer til din unike stil.

Gå for treningsoptimaliserte materialer

Det er ikke bare design du bør gå etter når du velger nye sykkelklær. Du bør først og fremst velge klær og utstyr som passer til ditt bruk. Sykler du uansett årstid og værforhold, eller foretrekker du å hente frem sykkelen på solfylte sommerdager? Elsker du adrenalinfylte sykkelturer i teknisk utfordrende terreng, eller foretrekker du rask sykling på landeveier? Hva med spinningtimer på treningssenteret? Alt dette virker inn på hva du bør velge. Terrengsyklister trenger for eksempel mer slitesterke og robuste klær enn de som sykler innendørs, og landeveissyklister bør satse på klær som er optimalisert for fart og utholdenhet.