alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Sykling · Menn

 
[111]
1 / 3
Sideav 3

Sykkelutstyr til menn

Send maksimalt med kraft til pedalene iført alt du trenger av sykkelutstyr til menn fra adidas. Uansett om det er landeveiskjøring eller terrengsykling du foretrekker, er det viktig at du finner utstyr som passer deg og din kropp, ditt intensitetsnivå, og de forholdene du som oftest sykler i.

Slik velger du sykkelutstyr til menn fra adidas

Før du velger klær, sko og sykkelutstyr er det viktig at du vurderer de tre store F-ene for all slags trening: forhold, føre og forkunnskaper. Hvilke forhold pleier du å sykle i? Sykler du inne, langs landeveier eller i terreng? Og hvis du sykler ute: Hva slags føre sykler du som oftest i? Tenk over om dørstokkmila føles lang når det regner ute og du kan forvente våte underlag, eller om du er av typen som hopper i det uansett vær. Til sist: Hvor mye tid har du allerede investert i sykkelhobbyen din? Nybegynnere har gjerne helt andre behov enn erfarne syklister.

Utfordre elementene med gode sykkelsko

Legg ut på en eventyrlig sykkeltur med terrengsykkelsko med stiv konstruksjon og yttersåle i slitesterk gummi som sikrer eksepsjonelt grep. Med perforert EVA-pløse med mesh-overlag har du ventilerende og pustende materialer for økt komfort og nedkjøling under økten – og den værmotstandige teknologien holder deg tørr og komfortabel hele veien. Terrengsykkelskoene fra adidas er kompatible med alle sykler uten klikkesystem, og du finner også downhill- og enduro-sko. Vær oppmerksom på at sykkelsko gjerne er litt små i størrelsen, og at det kan hende at du kan ha behov for å gå opp en størrelse sammenlignet med vanlige sko.

Velg treningsoptimaliserte materialer

Du finner et stort utvalg av sykkelutstyr til menn med innovative tekniske løsninger som sikrer at du holder på varmen i vinterhalvåret og kan kjøle deg ned under varme sommerøkter i solen. Se etter sykkelutstyr til menn med Climachill-teknologi – et svært pustende materiale som holder deg kjølig og tørr ved å transportere fukt og svette bort fra kroppen. På motsatt ende finner du Climaheat-materialer, som er produsert med spesielle, hule fibre som holder deg varm og tørr under trening.