alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelklær til herre

 
[52]
Få full komfort og smarte designvalgene fra adidas. Enten det er terreng eller landevei det skal sykles langt på, så finner du her sykkelklær til herre for alle anledninger og behov .
JRY PRIDE RM W SvartJRY PRIDE RM W Svart

JRY PRIDE RM W

Sykling

1 / 2
Sideav 2

Sykkelklær til herre som gir glede og spenst

Utvalget av sykkelklær til menn fra adidas gir deg det du behøver for deg og din utfoldelse. Enten du er en rå terrengsyklist eller et fartsfantom langs veien, så finner du her et utvalg av klær skapt med tanke på fart, kraft og dynamikk. Ta kurvene som en konge og dominer banen med stil med en rekke sykkelklær til herre laget med fokus på høy ytelse. Avanserte teknologier og et smart formdesign betyr at trening og konkurranse er mulig når som helst på året, med full komfort og fokus.

Din ytelse, fullført med sykkelklær til menn fra adidas

Vårt utvalg av sykkelklær for ham er konstruert for å gi støtte og godfølelse hvor enn det skal sykles. Her finner du materialer som er spisset inn for å gjøre sykkeløkten ekstra god. Du får elastiske detaljer for en god passform, og pustende materialer som transporterer fuktighet vekk fra kroppen og tillater en god luftgjennomstrømming på varme sommerdager. Du får også mer isolerende plagg som beskytter mot vind og elementer, samtidig som de egner å motvirke overoppheting. adidas gir deg muligheten for å skape garderoben som trengs for den mest aktive sykkelsesongen, for så å strekke sesongen ekstra langt gjennom året.

Sykkelklær til herre som tar utfordringer med et smil

Med innovative løsninger som hjelper i kampen mot elementene, en passform som sitter riktig og sikrer full bevegelse, og også et moderne design i farger og snitt, stiller du med adidas sitt utvalg av sykkelklær til menn klar til utfordringen. Bak dem inn i en atletisk hverdag, og gled deg over friheten på sykkelen.