alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Sykkel for damer

 
[162]
1 / 4
Sideav 4

Sykkel for damer: Kvalitetsutstyr med lekkert design

Sykkel er en spennende sport som lar deg komme deg ut for å nyte vakker natur i full fart. Det spiller ingen rolle om du foretrekker landeveissykkel eller terrengsykkel: Holder du på med sykkel for damer, trenger du sykkelklær og sykkelutstyr av topp kvalitet. Sykkelklær for damer bør både se stilfullt og sporty ut, samtidig som det er slitesterkt og har mange gode egenskaper. Nettopp dette får du når du velger å handle alt du trenger til sykkel for dame her hos adidas. Vi har alt fra sko til trøyer, og alt er nøye utviklet for at du skal kunne gi ditt beste mens du sitter på sykkelen din. Noe av det første du bør gjøre, er å vurdere hva du trenger utstyret til. Du trenger for eksempel sko med solid tåboks som tåler slag mot røtter og steiner om du driver med terrengsykling. Skal du ut og sykle langs veier, anbefaler vi klær med refleks og andre detaljer som øker sikkerheten din.

Alt du trenger av sykkelklær for dame

Vi anbefaler at du har en god bib og tights. Velg gjerne begge deler, slik at du kan veksle mellom dem. Du kan også ha en god shorts til varme sommerdager som puster og transporterer fuktighet. I tillegg bør du ha en god trøye innerst mot huden, samt en vind- og vannavstøtende treningsjakke som du kan ha over den. En god og støttende sports-BH er også smart å ha i sykkelgarderoben din. Videre bør du velge gode sykkelsko som passer for pedalene på sykkelen. Du bør for eksempel ha sko som er tilrettelagt klikkpedaler om det er dette du foretrekker å bruke. Hvis du driver med terrengsykling, anbefaler vi sykkelsko som gir deg et sikkert grep og beskytter føttene dine mens du trikser på sykkelen.