alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelklær til dame

 
[53]
Med sykkelklær til dame fra adidas får du støttende materialer, pustende teknologier og herlige passformer, pakket inn i stilfulle design, som til sammen lar deg utfolde deg for fullt på sykkelryggen.
JRY PRIDE RM W SvartJRY PRIDE RM W Svart

JRY PRIDE RM W

Sykling

1 / 2
Sideav 2

Gjør klar for sykkelsuksess med sykkelklær til dame

Her hos adidas finner du alt du kan trenge av sykkelklær til dame. Hva med et par sykkelsko i samba-inspirert stil? Her får du en sykkelspesifikk hybridyttersåle, med klipskompatibilitet og god hælpassform for effektiv pedalbruk. Eller hva med en kortermet sykkeltrøye med glidelås, laget med resirkulerte Primeblue-materialer? Her får du et mykt og elastisk materiale av resirkulert polyester og elastan, som gir god passform og bevegelsesfrihet når du gir alt du har på vei mot sykkelsuksess.

Teknologi som lar deg prestere med dameklær til sykling

Her hos adidas er kvalitet og ytelse alltid i fokus, og det gjelder selvfølgelig også dameklær til sykling. En vattert sykkelbibshorts lar deg holde ut mil etter mil på sykkelsetet, så du kan presse deg selv enda hardere. Et elastisk liv gir ekstra komfort, og lar deg fokusere på veien som ligger foran deg. Powermesh gir god luftgjennomstrømning på varme dager eller for ekstra harde økter. Eller kanskje du trenger sykkelklær til dame med et lett og pustende baselag, laget med merinoull, polyamid og elastan, som holder deg varm og komfortabel selv når temperaturen synker?

Velg riktig pleie for favorittplaggene dine

De fleste sykkelklærne til dame som du finner her hos adidas bør vaskes på kaldt og skånsomt program, og helst med skånsomt vaskemiddel uten tøymykner. Du bør også unngå rens, blekemiddel og strykejern, for å best mulig bevare kvaliteten i plagget. For å ta vare på fargen, bør du vaske klærne på vrangen og med lignende farger. Husk selvfølgelig å sjekke hvilke spesifikke instrukser som gjelder for akkurat dine favorittplagg, slik at du kan nyte dem i lengst mulig tid framover, og alltid nyte timene og milene på sykkelryggen.