alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeltrøyer

 
[15]
Her finner du akkurat den kvaliteten som lar deg tenke på sykkelteknikken, og som leder svetten vekk fra huden når du skal yte ditt aller beste. Finn din sykkeltrøye her.

Spreke sykkeltrøyer til spreke syklister

Enten du legger milene bak deg på asfalten eller sliter dempegafler nedover løypene i bakken, så trenger du en sykkeltrøye av det tøyelige slaget. Med tekstiler som kan strekkes i fire retninger kan du enkelt følge nedover med fullt fokus på de neste meterne. I over seks tiår har vi utviklet det aller beste innen sykkelklær både for kvinner og menn, og sykkeltrøyer er intet unntak. Strømlinjeformet for at du skal kunne tråkke deg opp i fart, og for at du skal kunne konsentrere deg om sykkelturen der hvert pedaltråkk teller.

En god klem på sykkelturen

Materialene som brukes i de forskjellige sykkeltrøyene er som en god klem mot kroppen, fordi de er elastiske og derfor strekkes rundt torsoen. Derfor kan du bevege deg fritt når du sykler, og følge hver eneste sving og hvert eneste pedaltråkk uhindret av sykkeltrøyen. Bevegelsesfriheten er nettopp den støtten du trenger til en god treningsøkt på sykkelturen din, og du kan fokusere på teknikk og på å komme deg dit du skal. Og sykkelturen din blir bare enda bedre av at materialet leder svetten vekk fra huden din samtidig som den beskytter deg mot vær og vind.

Fokus fremover, milene bakover

Finn deg en favoritt i mengden av sykkeltrøyer i nettbutikken vår og kle deg opp til din neste sykkeltur. Her finner du smarte detaljer, som lommer til små verdisaker på ryggen, flate sømmer som ikke irriterer huden og flate glidelåser som du nesten ikke merker. Alle detaljene er laget for å gi deg best mulig støtte på sykkelturen din. Velg deg din favoritt i utvalget vårt, enten du sykler halve eller hele året. Noen har også en ekstra krage for å beskytte deg mot vind. adidas sine sykkeltrøyer kommer i forskjellige farger og stiler, og til forskjellige sesonger, så du kan velge den som passer best for deg.