alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkeltrøyer

 
[20]

Topp komfort og design i særklasse: Sykkeltrøyer fra adidas

Få ting slår følelsen av å suse av sted på sykkelen din, og få ting er mer frustrerende enn tilbehør og klær som ikke sitter som det skal. Det er viktig å ha fullt fokus på prestasjon, og derfor har adidas utviklet sine sykkeltrøyer med dette i tankene. Hos oss finner du sykkelskjorter med både korte og lange ermer, slik at du kan velge deg ut varianter til ethvert bruk. Lange ermer er bra på kjølige dager eller når du ønsker litt ekstra beskyttelse. Korte ermer passer bedre på varme dager med høy puls. Begge varianter lages av lette og pustende materialer som føles behagelige ut mot huden. Trøyene absorberer og fjerner svette og fuktighet for topp komfort. Mange av våre sykkeltrøyer fås med praktiske detaljer som lommer med glidelås bak. Disse lommene kan du bruke til å legge bilnøkkelen i, eller kanskje en proteinbar. Andre trøyer har praktiske refleksdetaljer som øker synligheten din i trafikken.

Biking jerseys for enhver årstid

Vi har sykkelskjorter som passer for spesifikke sesonger og varianter som passer for helårsbruk. Vi anbefaler dedikerte syklister å ha flere av hver variant for at vær og vind ikke skal hindre deg når du vil ut og trene. En god vintertrøye bekjemper kulden, uten at du føler deg for varm og klam. Se gjerne etter detaljer som stående krage for ekstra beskyttelse mot vind. Mange av helårsmodellene har praktiske glidelåser som gjør det enkelt å få litt ekstra luft mot huden, samt det går raskt å ta dem av og på deg. Mange av produktene lages av polyester, et materiale som er godt egnet for treningsplagg. Dette er fordi det puster godt og fjerner fuktighet, samtidig som det føles ganske elastisk ut. Du trenger nemlig god bevegelsesfrihet, selv når du sitter på sykkelsetet.