alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkelutstyr

 
[278]
1 / 6
Sideav 6

Alt du trenger av sykkelutstyr

Det er ingen tvil om at sykkelen er et stadig mer populært fremkomstmiddel i dagens miljøbevisste verden. Enten du er proffsyklist eller pendler, er det viktig å ha det rette sykkelutstyret. Sykkelklær og -sko skal ikke bare passe til deg og kroppen din, men også til forholdene som du sykler i. Intensitetsnivå er også viktig å ta hensyn til. Hos adidas finner du et bredt utvalg av sykkelklær og -utstyr til både menn og kvinner i ulike varianter og farger. Gå for ensfargede plagg for et klassisk og tidløst uttrykk, eller velg spreke farger for å skille deg litt ut i mengden. I tillegg til klær og sko kan det være en god idé å gå til anskaffelse av en praktisk midjeveske som rommer det viktigste du trenger å ha med deg på sykkelturen.

Velg riktig sykkelutstyr

Det er som nevnt svært viktig å velge utstyr som passer til ditt bryk. Sykler du inne på et treningssenter, langturer på landeveier eller adrenalinfylte utfordringer i spennende terreng? Sykler du uansett vær og årstid, eller foretrekker du å begi deg ut på sykkelturer kun når det er oppholdsvær? Alt virker inn på hva slags utstyr du bør skaffe deg. Terrengsyklister bør satse på slitesterke materialer som tåler tøff natur, mens landeveissyklister ofte velger utstyr som fremmer fart og utholdenhet. Du kan være sikker på at du finner det siste innen sykkelmote hos adidas, slik at du alltid føler deg både fin og komfortabel på sykkelsetet. 

Sats på treningsoptimaliserte materialer

Uansett hva slags aktivitetsnivå du har, har adidas klær, sko og annet sykkelustyr med innovative tekniske løsninger. Dermed kan du kjøle deg ned under varme økter i sommersolen og holde varmen på kalde vinterdager. Sats på pustende materialer som transporterer svette og fukt bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel under hele turen.