alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bibshorts

 
[12]
Med bibshorts fra adidas kan du nyte full komfort og bevegelsesfrihet mens du suser framover på sykkelryggen. Fuktkontrollerende materialer og teknologier holder deg tørr, og vatterte seter holder deg komfortabel.

Uslåelige teknologier med bibshorts fra adidas

adidas er alltid ute etter å ta ytelsen til neste nivå, og det gjelder selvfølgelig også bibshortsene deres. Laget med materialer som resirkulert polyester og elastan, kan du nyte maks ytelse av både plagget og deg selv. Det elastiske materialet gir deg bevegelsesfriheten du trenger, og fukttransporterende teknologier lar deg holde koken oppe hele veien mot mål. Du finner seleshorts laget med resirkulerte materialer som Primeblue og Primegreen, slik at du også kan slå et slag for miljøet når du lever ditt beste liv på sykkelryggen.

Ta sykkelen til nye høyder med seleshorts

Med bibshorts fra adidas er du rustet til lange distanser på sykkelsetet. Her får du seter med dobbel vattering for dobbel komfort, slik at du kan presse deg selv til det ytterste, og knuse gamle rekorder. Et elastisk liv bidrar til både komfort og passform, som gjør det enkelt å fokusere på det som virkelig teller. Du finner modeller spesialdesignet for både dame og herre, så her er det bare å velge akkurat den shortsen som gir deg mest komfort.

Ta vare på stilen din

Med bibshorts fra adidas får du selvfølgelig klassikere som 3-Stripes og Trefoil, så treningsstilen din blir komplett. Når det er tid for å vaske seleshortsen, bør de fleste vaskes på 30 grader og på skånsomt program, med skånsomt vaskemiddel og helst uten tøymykner. Unngå tørketrommel og strykejern for å best mulig bevare shortsens passform, grafikk, refleksdetaljer, farge og plaggets generelle ytelse. Vask med lignende farger, og unngå rens. Husk for øvrig alltid å sjekke hvilke vaskeinstruksjoner som gjelder for ditt spesifikke plagg, slik at du kan bevare og nyte det så lenge som mulig.