alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkelbukse for herre

 
[8]

Sykkelbukse for herre til komfortable syklister

Enten du liker å sykle terreng eller du trives best på landeveien, så er en skikkelig sykkelbukse viktig for at sykkelturen skal bli bra. adidas sykkelbukse for herre tar seg av den biten, slik at du bare kan tråkke videre. Enten du sykler ute i sykkelsesongen eller om vinteren, vil en sykkelbukse for herre sørge for et komfortabelt ritt.

Praktiske detaljer som du vil sette pris på

Med så mye bevegelse som et sykkelritt gir, så er selene på sykkelbuksen en detalj som du vil sette mer og mer pris på. For når du trår på så holder selene sykkelbuksen på plass der den skal være og du kan bruke all den kraft du trenger til å sykle i vei. I tillegg er sykkelbuksene for herre laget av høyteknologiske materialer med en stretch i fire retninger og gradert kompresjon som får musklene til å yte mer fordi muskeltrettheten senkes. Sykkelbuksene er formsydde og sitter fint. Hele komforten ligger i de praktiske detaljene.

Bli med på sykkelrittene

Så da er det bare å sykle 86 km over fjellet på Birkebeinerrittet eller bli med på styrkeprøven mellom Trondheim og Oslo. Har du en adidas sykkelshorts, sitter du i alle fall komfortabelt på turen. Nå arrangeres det flere og flere sykkelritt rundt om i Norge, og sykkelklubbene bare vokser. Mye av grunnen til at interessen for idretten bare øker ligger nok i at utstyret bare blir bedre og at du som syklist da får sjansen til å konsentrere deg om det som er gøy med sporten, nemlig å trå på og suse fra a til b. Skal du gjøre dette på en komfortabel måte, så begynner alt sammen med en skikkelig sykkelbukse for herre som sørge for at du kan sitte godt uten at noe gnager.