alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkelklær til damer

 
[90]
Image of female cyclist in the new COLD.RDY adidas Cycling collection
There's no such thing as bad weather - just bad cycling gear. COLD.RDY keeps you feeling warm, so you can get out on your bike and do more of what you love. Layer up, clip in, and go ride.
The Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Sykkeljakke SvartThe Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Sykkeljakke Svart

The Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Sykkeljakke

Damer Sykling

The Strapless Cycling Bib Shorts SvartThe Strapless Cycling Bib Shorts Svart

The Strapless Cycling Bib Shorts

Damer Sykling

1 / 2
Sideav 2

Komfortable sykkelklær til damer

Du kan yte ditt aller beste i komfortable sykkelklær til damer. Med en tettsittende passform og pustende materialer, og med en vattering som sørger for at du sitter godt og riktig underveis, kan du fokusere helt og holdent på å tråkke på pedalene og å holde kursen. Du holder stilen kilometer etter kilometer fordi tekstilene tørker hurtig og trekker svetten vekk fra huden din. Dessuten har du med de sporty adidas 3-Stripes som bare fremhever den sporty stilen på sykkelklærne til damer.

Støtter opp om bevegelsene dine

Den tette passformen støtter deg når du sykler og designet i sykkelklær til damer er laget spesielt for damer. De støtter opp der du trenger det, og vatteringen er vattert med dobbel tetthet. Velger du en sykkelbukse med en lett kompresjon, vil du føle en enda bedre støtte til bevegelsene dine, fordi de presser lett sammen musklene dine. Med en solid støtte som dette, er det bare å tråkke i vei på pedalene. Noen får best utbytte av treningen når de bruker kompresjonsbukser, mens andre liker videre sykkelbukser. Liker du det, kan det være lurt å ta med en kort med ekstra vattering under shortsen. Alt for at du skal kunne sitte godt når du tråkker.

Finn deg en favoritt

Enten du tenker mest på stilen eller du tenker mest på komforten, så tenker vi på begge deler, og du kan dra fordel av det. Kvaliteten i tekstilene som vi bruker, gjør at du holder deg mest mulig tørr gjennom sykkelturen samtidig som du får den støtten du trenger. Finn dine favoritter i mengden av adidas sykkelklær til damer og tråkk i vei på pedalene. Vi har også tenkt på miljøet i bruken av resirkulert polyester og tatt i bruk vår siste teknologi for at sykkelturen din skal bli best mulig.