alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Reflekterende sykkeljakker

 
[4]

Vær ute lengre med reflekterende sykkeljakker fra adidas

En av de største problemene syklister står overfor, er å være usynlig for sjåførens øye. Jakke med refleks er viktig for deg som tar ruter utenfor opplyste strøk i løpet av de mørkere timene på dagen. Nå kan du strekke ut økten og lage nye spor mens vi tar vare på resten. Vår klimabevisste alt-i-ett teknologi sørger for at du kan sykle i all slags vær mens refleksdetaljene passer på at du skiller deg ut i mørket. Med våre reflekterende sykkeljakker slipper du å stresse fordi du ikke blir sett.

Velg din sykkeljakke for optimal opplevelse

Blant vårt utvalg av reflekterende sykkeljakker finner du egenskapene som passer deg og din ytelse best. Her vil du finne elastiske og pustende stoffer som gir deg bevegelsesfrihet mens du samtidig kvitter deg med unødvendig varme. Fukttransporterende stoffer gir vannbestandighet mens det feier svetten fra huden din slik at klærne ikke klamrer seg til kroppen. Hvis du ønsker total vannbeskyttelse kan du for eksempel velge en sømforseglet konstruksjon som vil holde deg og dine eiendeler tørr gjennom de våteste dagene. Oppnå maksimal dekning ved å velge en sykkeljakke med lengre konstruksjon eller en fleecefôret ståkrage som gir deg ekstra varme og vindbeskyttelse. Med praktiske detaljer som hette og hel glidelås trenger du ikke å bekymre deg over temperatur- og værendringer gjennom økten.

Bli sett i sykkeljakker med refleks

Alle ryttere ønsker å være tryggest mulig på veien. Men til nå har det vært noe av en avveining mellom beskyttelse og utseende. adidas har sørget for at du ikke må velge mellom det ene eller det andre. Vårt utvalg av sykkeljakker med refleksdetaljer gir deg en hybrid av utendørsteknologi og gate-smart mote så du kan føle deg selvsikker og stilig uansett om du er på hjul eller på fot. Velg fargen og formen som passer deg og din garderobe så får du bruke den samme jakken av og på sete.