alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Reflekterende jakker

 
[147]
1 / 4
Sideav 4

Sørg for å bli sett i mørket med reflekterende jakker

Det kan være småskummelt å ta seg en joggetur eller lignende når det er mørkt ute hvor bilene kjører forbi. Føl deg tryggere ute på tur med det flotte utvalget av jakker fra innovative adidas. Noen reflekterende jakker er kun synlige i mørket, men skjult når det er lyst dersom du foretrekker dette. Uansett om det trengs reflekterende jakker til trening eller hverdagsbruk, så finner du noe passelig fra det varierte utvalget. Selv om det er jakker med refleks, så går det ikke på bekostningen av utseende på jakken. Jakkene er designet til å passe inn i dagens trend ved å kombinere klassiske elementer med retro preg og moderne elementer for et mer trendy preg. Med flere innovative teknologier kan du se bort fra dager med våte og gjennomsvettende jakker som gjør at du fryser. Jakkene er designet til å tørke bort fuktigheten slik at du kan holde deg varm og god i kroppen.

Flere ulike materialer å velge mellom til enhver anledning med refleks jakker

Jakkene er laget av bomull, polyester, resirkulert polyester og dun. Bomullsjakker er ideelt til bruk i hverdagen, da de er mer pustende som gjør at du ikke svetter særlig i dem. På vindfulle dager vil et ytre skall av 100 % polyester og vannavstøtende DWR-overflate holde kulden utenfor. Til regnfulle dager på byen er en vanntett kappe din bestevenn, i tillegg til å ha et pustende design. En unik 4-i-1 jakke byr på klassisk parkasdesign til å takle kjølige dager med en mer avslappet passform og slitesterk polyester. I tillegg er det en indre jakke inkludert som er enkeltvevet med resirkulert polyester og for til å beholde varmen i deg. Flere av jakkene er media-kompatibel, slik at du får plass til mobilen din.