alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpejakker med refleks

 
[37]

Se og bli sett i løpejakker med refleks fra adidas

Mørket kan ikke stoppe deg. I alle fall ikke med en løpejakke full av reflekser. Reflekterende materialer er noe av det viktigste når kvelden faller på mens du trener, eller når du er oppe før solen for å legge inn arbeidet. Tekniske plagg kan høres litt avskrekkende ut for mange, men det betyr at disse jakkene er med deg gjennom spesifikke aktiviteter. Robuste materialer designes for å gi deg ventilering med mesh der du trenger det mest. Tydelig og atletisk adidas-branding er med i løpejakkene med refleks, for å sende lyset tilbake til biler og andre trafikanter som ferdes sammen med deg – så du kan trene trygt.

Trening med god samvittighet og like god synlighet

Mange av adidas-løpejakkene med refleks kommer med teknologier som utvikles i resirkulerte og økologiske materialer, og det betyr god samvittighet for miljøet samtidig som du jobber med deg selv. Løping er noe av det beste vi kan gjøre for kroppen, og for følelsen gjennom resten av dagen også, så ta med deg refleks til skumringstimene, grålysningen eller kvelden, så viser du frem både hvor sportsrøttene ligger og ikke minst hvor du beveger deg. Svette og fuktighet er en naturlig del av det hele, så med jakker spesiallaget for nettopp denne allsidige aktiviteten har du en treningspartner som både holder deg tørr, komfortabel og godt synlig.

Enkel i bruk, enkel å holde klar til neste runde

Kjappe kropper trenger plagg som er laget for å legge til rette for fart, og som ikke tynger. Lette og tekniske materialer og detaljer jobber sammen med deg i disse reflekterende løpejakkene, og når du har lagt distansen bak deg og er klar for hviletiden og restitusjonen du har fortjent, er det bare å vaske dem sammen med resten av treningsplaggene, så er både du og jakken klar for neste runde. Akkurat som det skal være.