alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney · Tilbehør

 
[29]
ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

adidas by Stella McCartney-tilbehør

Med sitt fokus på treningsglede i kombinasjon med miljøvennlige løsninger, har samarbeidet mellom adidas og Stella McCartney revolusjonert bransjen. Kolleksjonen er laget med både den treningsglade og jordkloden i tankene. Samarbeidet har vart siden tidlig på 2200-tallet, og resultert i kolleksjon etter kolleksjon med vekt på såvel komfort og treningseffektivitet som stil. Er du ute etter en stilig og smart look fra topp til tå? Ta en titt på utvalget adidas by Stella McCartney-tilbehør – og møt hverdagen med et klassisk og minimalistisk uttrykk.

Tilbehør fra adidas by Stella McCartney – en oversikt

I utvalget adidas by Stella McCartney-tilbehør finner du en rekke stilige detaljer i alt fra sokker, midjebelter og caps til vesker, ryggsekker og gymbager. Ta en titt på det du har i vente:

Sofistikert og praktisk: The Studio Bag

Denne elegante gymbagen kommer i flere stiler og farger, men felles for dem alle er en uttrekkbar pose i hovedrommet med plass til sko. Gymbagen har dessuten en vattert PC-lomme, slik at du enkelt kan kombinere trening med utdanning eller jobb. Slik holder du på stilen uansett hvor du skal – samtidig som du har en praktisk bag til allsidig bruk.

Løpebelter og midjevesker til en hektisk hverdag

Uansett om du trenger å ha med mobil, nøkler og litt småting på løpeturen eller rundt i gatene og på kafébesøk, finner du mange alternativer, inkludert praktiske løpebelter og stilige midjevesker, i utvalget tilbehør fra adidas by Stella McCartney.