alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

adidas by Stella McCartney · Sko

 
[30]

adidas by Stella McCartney-sko

Med sitt fokus på treningsglede i kombinasjon med miljøvennlige løsninger, har samarbeidet mellom adidas og Stella McCartney revolusjonert bransjen. Kolleksjonen er laget med både den treningsglade og jordkloden i tankene. Samarbeidet har vart siden tidlig på 2000-tallet, og resultert i kolleksjon etter kolleksjon med vekt på såvel komfort og treningseffektivitet som stil.

Du gjenkjenner raskt Stella McCartneys særpreg når du titter på utvalget adidas by Stella McCartney-sko. Skoene kan være enten minimalistiske eller mer særpregede i sin design, men vær trygg på at du vil se Stella i detaljene. Enten det dreier seg om et elegant leopardtrykk på sålen eller i skoens overdel, eller en elegant og sofistikert silhuett, er det en oppmuntring fra Stella om å fortsette økten i stil!

Teknologisk innovasjon med adidas by Stella McCartney-sko

Du finner en rekke type sko til ulike typer trening blant skoene fra adidas by Stella McCartney. Alt fra tennis til løping og fritid er å finne i nettbutikken. Se gjerne etter sko med adidas’ karakteristiske BOOST-teknologi – en type demping i mellomsålen som sikrer best mulig energi i hvert steg. Se gjerne også etter sko hvor BOOST-dempingen er kombinert med Adiprene+-demping i forfoten hvis du trenger litt ekstra demping og støtte, for eksempel til aktiviteter som tennis. Treningssko til blant annet vektløfting og styrketrening bør ha en yttersåle i gummi for godt grep, og hvorfor ikke kombinere det behovet med et stilig leopardtrykk?