alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney Klær

 
[206]
ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY
1 / 5
Sideav 5

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY – KLÆR

Samarbeidet mellom adidas og Stella McCartney har revolusjonert treningsindustrien med kombinasjonen av treningsglede, mote og mer bærekraftige løsninger. adidas by Stella McCartney-klær er produsert med både den treningsglade og jordkloden i tankene, siden samarbeidet begynte tidlig på 2000-tallet. Resultatet har vært kolleksjon etter kolleksjon hvor det er lagt vekt på å produsere komfortable og treningseffektive plagg uten kompromiss på stil.

INNOVATIV TEKNOLOGI FOR GODE TRENINGSØKTER OG ØKT KOMFORT

Blant utvalget av adidas by Stella McCartney-klær finner du for eksempel flatterende og funksjonelle badedrakter med lange armer, produsert i hydriddesign for svømming og løping. Du finner også ultralette løpejakker med fuktfordelende HEAT.RDY-teknologi, vannavstøtende vinterjakker, en nedpakkbar parkas som stenger vinden ute, fuktabsorberende base- og mellomlag og mye, mye mer. Ta for eksempel en titt på FitSense-overdelene med soneinndelt støtte, luftig bakpanel i mesh og fukttransporterende Climalite-materiale – et flott alternativ til deg som trener mye og hardt, og derfor trenger både støtte og lette, pustende materialer. Slike mesh-innlegg og fukttransporterende materialer finner du blant en stor andel av utvalget av adidas by Stella McCartney-klær.

MER BÆREKRAFTIGE LØSNINGER MED ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY-KLÆR

Siden adidas by Stella McCartney-klær produseres med et særlig fokus på å finne mer miljøvennlige løsninger for klesbransjen, er en rekke av plaggene laget i resirkulerte materialer, som Parley Ocean Plastic – et innovativt garnmateriale produsert av resirkulert plastavfall hentet fra øyer, kystsamfunn og strender rundt om i verden. Samarbeidet med Parley og den generelle satsingen på resirkulerte materialer er et ledd i adidas’ arbeid med å utvikle stadig flere og mer bærekraftige løsninger. adidas samarbeider dessuten også med Better Cotton Initiative, et initiativ som søker å forbedre bomullsdyrking globalt. Du kan også finne for eksempel tenniskjoler og andre plagg produsert med en mer bærekraftig fargeprosess – fiberfarging – som krever mindre vann enn mer konvensjonelle fargeteknikker.