Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

adidas by Stella McCartney Klær

(160 Produkter)
1 / 4
Sideav 4

adidas by Stella McCartney-klær

Med sitt fokus på treningsglede i kombinasjon med miljøvennlige løsninger, har samarbeidet mellom adidas og Stella McCartney revolusjonert treningstøy-sektoren. Kolleksjonen er laget med både den treningsglade og jordkloden i tankene. Samarbeidet har vart siden tidlig på 2000-tallet, og resultert i kolleksjon etter kolleksjon med vekt på såvel komfort og treningseffektivitet som stil. Dette bør du se etter når du velger adidas by Stella McCartney-klær:

Teknologiske løsninger for best mulig treningsutbytte

I utvalget av adidas by Stella McCartney-klær finner du alt fra feminine tights med støtte, til løse og ledige oppvarmingsbukser i 100 % resirkulert polyester. Det inngås ingen kompromiss på stil og bruk av relevant teknologi, så du finner tidsriktige plagg med en rekke fordeler. Ta for eksempel en titt på FitSense-overdelene i LYCRA® med soneinndelt støtte, luftig bakpanel i mesh og fukttransporterende Climalite-materiale – et flott alternativ til deg som trener mye og hardt, og derfor trenger både støtte og lette, pustende materialer. Slike mesh-innlegg og fukttransporterende materialer finner du i en rekke av plaggene fra adidas by Stella McCartney, ikke minst i tenniskolleksjonen.

Komfortable materialer og mer miljøvennlige løsninger

Siden Stella McCartney-samarbeidet er preget av et fokus på å finne mer miljøvennlige løsninger for klesproduksjon, er en rekke av plaggene laget i resirkulert polyester. Vi samarbeider også med Better Cotton Initiative, et initiativ som søker å forbedre bomullsdyrking globalt. Du kan for eksempel finne tenniskjoler og andre plagg produsert med en mer bærekraftig fargeprosess – fiberfarging – som krever mindre vann enn mer konvensjonelle fargeteknikker.

adidas by Stella McCartney-kolleksjonen inkluderer blant annet:

  • Treningsjakker og vester
  • Treningsbukser og tights
  • Gensere, topper og overdeler
  • Hettegensere, hettejakker og hoodies
  • Shorts, overdeler, skjørt og kjoler til tennis
  • Sports-BH-er
  • Yogaklær