alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Basketball Tilbehør

 
[107]
1 / 3
Sideav 3

Baskettilbehør fra adidas

Basketsko og baskettrøyer er viktige elementer i basketballens verden, men du kommer ikke langt uten selve basketballen – og annet nødvendig tilbehør. Finn det du trenger av baskettilbehør fra adidas i nettbutikken nå – blant annet:

Basketballer

Overrask junior med en miniball med James Hardens signatur, eller dra på trening med en Pro Official Game Ball i slitesterkt, imitert skinn. I ditt valg av basketball, har du mange gode grunner til å gå for en adidas-ball. Se for eksempel etter en ball fra kolleksjonen utarbeidet i samarbeid med den amerikanske toppspilleren James Harden – og velg en ball i naturgummi, imitert skinn eller med vulkanisert gummiflate.

Sokker

Med kompresjonsdesign og polstring i mellomhøye treningssokker har du et godt utgangspunkt for baskettreningen. De pustende mesh-innfellingene med Climacool-teknologi sikrer god ventilerende effekt under høy aktivitet, mens Techfit-innovasjonen gir støtte og kompresjon til fotbue og ankel. Se gjerne etter sokker med resirkulert ECONYL®-garn, som er laget av resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall – perfekt for deg som har ønsker å ta hensyn til miljøet!

Ryggsekker

Få plass til alt du trenger av utstyr til og fra treningen med spesifikke basketsekker. Se for eksempel Creator 365, som har separate rom til både bærbar PC og basketballsko. Du finner også sekker fra James Harden-kolleksjonen blant adidas sitt utvalg basketball-tilbehør.