alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Basketball Tilbehør

 
[31]
Daily Midjeveske SvartDaily Midjeveske Svart

Daily Midjeveske

Tennis

Essentials Logo Duffelbag, ekstra liten
Essentials 3-Stripes Lommebok
Essentials Logo Duffelbag, medium
Trolley Bag Medium
3-Stripes Rubber Mini Basketball
Essentials Logo Ryggsekk
Essentials Logo Lommebok
Essentials 3-Stripes Gymsekk
Sports Functional Ryggsekk
Lightweight Metal Badge Baseball Caps
Baseball 3-Stripes Twill Caps
Baseball Caps
Essentials Logo Bum Bag
Crew Sokker, 3 par
Ankelsokker, 3 par
adidas håndkle, stort
Baseball Caps
Essentials 3-Stripes Skulderveske
Basketball Crew Sokker, 3 par
Essentials 3-Stripes Response Ryggsekk
Baseball 3-Stripes Twill Caps
adidas Håndkle, lite
AEROREADY 3-Stripes Baseball Caps
AEROREADY 3-Stripes Baseball Caps
Dame D.O.L.L.A. Caps
D.O.N. Issue #4 Caps

Baskettilbehør fra adidas

Basketsko og baskettrøyer er viktige elementer i basketballens verden, men du kommer ikke langt uten selve basketballen – og annet nødvendig tilbehør. Finn det du trenger av baskettilbehør fra adidas i nettbutikken nå – blant annet:

Basketballer

Overrask junior med en miniball med James Hardens signatur, eller dra på trening med en Pro Official Game Ball i slitesterkt, imitert skinn. I ditt valg av basketball, har du mange gode grunner til å gå for en adidas-ball. Se for eksempel etter en ball fra kolleksjonen utarbeidet i samarbeid med den amerikanske toppspilleren James Harden – og velg en ball i naturgummi, imitert skinn eller med vulkanisert gummiflate.

Sokker

Med kompresjonsdesign og polstring i mellomhøye treningssokker har du et godt utgangspunkt for baskettreningen. De pustende mesh-innfellingene med Climacool-teknologi sikrer god ventilerende effekt under høy aktivitet, mens Techfit-innovasjonen gir støtte og kompresjon til fotbue og ankel. Se gjerne etter sokker med resirkulert ECONYL®-garn, som er laget av resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall – perfekt for deg som har ønsker å ta hensyn til miljøet!

Ryggsekker

Få plass til alt du trenger av utstyr til og fra treningen med spesifikke basketsekker. Se for eksempel Creator 365, som har separate rom til både bærbar PC og basketballsko. Du finner også sekker fra James Harden-kolleksjonen blant adidas sitt utvalg basketball-tilbehør.