alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketbaljakker

 
[5]

Sporty, tøffe og klassiske basketballjakker

Basketballjakker er ikoniske jakker som ofte kjennes igjen fra amerikanske "high school"-filmer, men disse jakkene er passer så absolutt også for voksne mennesker. Hos adidas har vi en rekke råtøffe basketballjakker til både herre og dame i ulike størrelser, farger og varianter. Disse jakkene er ikke bare praktiske og sporty, men de sørger også for at du får en tøff og moteriktig look. Velg en helsvart modell for et tidløst og anvendelig design, eller gå for en himmelblå variant for å skille deg litt ut. Valget er ditt!

Bredt utvalg av stilige basketballjakker fra adidas

Ser du etter en klassisk og tidløs basketballjakke som aldri går av moten? Velg en stilig VRCT-jakke som oppmuntrer til personlige uttrykk. Denne jakken har lenge vært idrettsutøvernes måte å vise frem prestasjonene på, og du kan virkelig bruke den med stolthet. Jakken opprettholder den lange tradisjonen med skolejakken, og det avtagbare merket lar det virkelig vise frem hva som er unikt med akkurat deg. Dermed kan du bruke den på din helt egen måte og feire stilen din. Ønsker du å vise at du støtter James Harden både på og utenfor banen? Velg en basketballjakke med detaljer fra Daniel Patrick og i James Harden-stil. Denne jakken kan du bruke til det meste, og den gir deg en varm og avslappet look uansett hvor du er.

Slik vasker du basketballjakker

Dersom basketballjakken din blir skitten, holder det ofte å bare tørke av flekkene med en fuktig klut. Dersom den trenger en mer grundig vask, kan du ofte vaske den på skånsomme programmer i vaskemaskin. Da er det først og fremst viktig å følge vaskeinstruksjonene og bruke skånsomt vaskemiddel. Vask alltid jakkene med lukkingen stengt og med lignende farger. Du trenger ikke å vrenge den før vask, og du bør unngå å stryke kanter og motiv.