alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketballshorts

 
[32]

Basketballshorts for ytelse og stil i en uslåelig pakke

Opplev full bevegelsesfrihet takket være snittet, nyt de rette løsningene for å holde deg kjølig hele kampen gjennom, og sving deg gjennom motstanderne. Du kan ta sikte på kurven med basketballshorts fra adidas. Det være seg en kort eller lang treningsshorts, så får du her de rette løsningene. Slik som elastisk liv, gjerne med snor, og smarte materialvalg. Lett og luftig 100% dobbeltstrikket polyester, eller fukttransporterende materialer, og mesh-paneler for bedre ventilering. Du kan få alt dette, og enda flere gode løsninger, med adidas basketballshorts. Ved siden av det siste av gode design for passform og materialer, stiller også de ulike treningsshortsene opp med et godt utvalg av farger og trykk. Vis deg frem med selvsikkerhet med 3-Stripes eller Trefoil på siden, og et trykk som passer ditt gemytt.

Nyt friheten

Med ulike passformer, ulike materialer, og en rekke løsninger når det kommer til fukt, kan du lett finne frem til riktig shorts for din aktivitet. Med basketballshorts fra adidas vil du kunne bevege deg friere, la plagget holde deg kjølig og tørr gjennom økten, og rett og slett yte bedre. Alt med en tidløs stil, oppdatert for et moderne publikum.

Enkle å ta vare på

Takket være de gode materialkvalitetene tørker shortsen fort, og er lett å holde ren. De samme gode materialvalgene i tillegg til tekstilenes egenskaper gjør at her finner du treningsshorts som vil holde deg klar for basketballbanen i lang tid fremover. Velg mellom ulike lengder, og se gjerne etter lommer om du har noe ekstra du må ha med deg, som for eksempel små sidelommer som gir deg kontroll på nøkler og andre mindre gjenstander. Men aller viktigst: Finn shortsen som lar deg spille med distraksjonsfri komfort. De rette løsningene og adias kvalitet venter på deg.