alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketbalshorts

 
[31]
Basketballshorts gir ytelse og komfort til spillet. Med en rekke design og passformer er shortsene perfekte for alle spillere. Hold deg kjølig og fokusert under spill med den rette passformen for bevegelsesfrihet.

Pust nytt liv i treningsøktene dine med rett basketballshorts

Våre basketballshorts er konstruert med de nyeste teknologiene for å gi maksimal komfort og stil på banen. Og, med tanke på moderne mote i snitt, farge og design, der en rekke mønstre og stiler gjør shortsene til basketball perfekte i enhver garderobe. Samt gode egenskaper i materialer og passform gjør dem ideelle for selv de mest intense spill. Med velkjente 3-Stripes og Trefoil på siden, ja så passer de også inn i en tilbakelent, men sporty hverdag.

Maksimer ytelsen din i moderne basketballshorts

Den nyeste generasjonen av basketballshorts er designet for å hjelpe deg yte på topp. Med rett passform og pustende stoff som jobber sammen for å holde deg komfortabel og fokusert, så kan du gi alt på banen. Enten du er en erfaren spiller eller bare har begynt, er disse moderne basketballshortser det perfekte valget for alle nivåer og målsetninger. Komforten gir deg en rett og slett distraksjonsfri løsning for banen. Med dette setter du fokuset der det behøves, og lar dine klesplagg og basketballshorts hjelpe deg frem. Så klart, i lang eller kort utgave, løsere eller mer tettsittende. Valget er ditt.

Ta spillet ditt til neste nivå med basketballshorts

For å få mest mulig ut av adidas basketballshorts, sørg for å ta godt vare på dem. Vask dem etter anvisningene på plagget og heng dem til tørk for å holde dem i topp stand. Ta vare på dem, så de tar vare på deg for beste resultat. Med rett pleie er disse shortsene med deg under treningen og inn i basketballkampene for optimal ytelse i lang tid fremover. Med en tidløs stil, for å møte motekravene på topp av de sportslige.