alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketbaltrøyer

 
[13]
adidas basketballtrøyer har utmerket komfort, som lar deg leke frem til seier. Dunk ballen i kurven, og prester på ditt maksimale, alt med en behagelig og kul stil. Kjøp basketballtrøyer i adidas offisielle nettbutikk.

Basketballtrøyer med frihet til bevegelse

Gjør akkurat det du skal på basketballbanen, og litt til. Drible deg gjennom forsvarsrekken, og dunk ballen i kurven i en komfortabel basketballtrøye fra utvalget vårt. Basketballtrøyene er laget for en leken kamp på banen, der du kan fokusere 100% på spillet ditt. Det supre designet vises i hver detalj, i alt fra søm til tekstil, og er laget for at du skal kunne bevege deg fritt med de andre spillerne uten begrensninger. En perfekt sittende basketballtrøye skal gjerne være akkurat såpass løs at den ikke strammer og føles svett under spillet, men også se kul ut. Du finner basketballtrøyer for alle størrelser til barn, juniorer og voksne.

Glem svette i tørr basketballtopp, og lek deg til tidenes dunk i kurven

adidas basketballtopper lages av dobbeltstrikket polyester, som både puster og har en fukttransporterende evne, som holder deg tørr gjennom hele spillet. Dette er tekstiler som tørker hurtig, og som transporterer svetten vekk fra huden. Dermed kan du konsentrere deg om teknikken din, og prøve deg på mål, uten å distraheres av svette underveis. Flere av basketballtrøyene er også utstyrt med luftig mesh, som også bidrar til å holde deg tørr når du har spilt deg varm. Her er det bare å ta frem alt du har trent på, og virkelig briljere på banen.

Stilig på banen, stilig utenfor banen

Du trenger ikke nødvendigvis spille basketball for å nyte godt av fordelene med basketballtrøyene. De passer utmerket til en solid treningsøkt på treningssenteret, eller på en løpetur en varm sommerdag. Du kan også sette sammen en adidas baskteballtrøye med en kul shorts og noen smarte joggesko, og så har du plutselig et kult sommerantrekk. Komforten i basketballtrøyene gjør at de er gode å bruke overalt, og når som helst, mens stilen holder deg avslappet, kul og sporty. De fleste basketballtrøyene er vendbare, slik at de kommer med to forskjellige uttrykk. De kan både være moro for den lekne, eller mer funksjonelle for å vise lagtilhørighet. Uansett har begge sidene de samme egenskapene, og det samme kule uttrykket.