alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Basketballtrøyer

 
[13]

Treff kurven med basketball trøyer

Utvalget av basketball trøyer byr på flere ulike teknologiske fordeler til både å matche din favoritt-spiller eller til å friske opp antrekket ditt med. adidas er en markedsleder innen produksjonen av klær til sport, friluft, trening og hverdag. Materiale er laget av bomull, polyester og resirkulert polyester. Lengden varierer på trøyene da det er noen som kanskje foretrekker trøyer som går rett over hoftene, for mer komfort. Andre liker gjerne en trøye med mer fast passform eller med en løsere passform. Fargevalget på trøyene er mange, du kan til og med gå for en trøye med spennende mønstre til å skille deg ut med. Fullfør derfor antrekket ditt med en trøye til ditt behov.

Basketball med teknologi, performance og stil

En basketball trøye lar deg kjenne luften strømme gjennom og har en fantastisk behagelig pusteevne som løfter treningene dine til et høyere nivå, samt som det passer til hverdagsbruk utenfor treningssenteret. adidas basketball jersey passer deg som trener hardt gjennom sesongene, men som også trenger teknologien i trøyen til å kjøle deg ned når du har behov for det. Når du har det komfortabelt så yter du selvfølgelig bedre. Hold deg tørr med fuktighetstransporterende materiale på samme tid og kjenn på den ubegrensede bevegelsesfrihet.

Vis frem din stil

Frisk opp treningsutseendet ditt med lysere farger og grafikk. Gjør gjerne en mer uformell overgang i stilen ved å inkludere basketballsett til å slappe av med etter treningen når du kommer hjem. Det er uten tvil at trøyen du går for, gir deg muligheten til å vise frem sportsstilen din med det du foretrekker. En basketball trøye går dessuten like flott over t-skjorten som den gjør under hettegenseren. Så hvorfor ikke gjøre stilen mer personlig? Det eneste som gjenstår er at du plukker opp favorittrøya di og viser den til resten av verden i all stolthet.