alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketbalklær

 
[160]
Med basketballklær fra adidas nyter du det høyeste av idrettskvalitet og sportslig mote, i en helhetlig pakke. Stil og komfort for banen går sammen med funksjoner som pustende stoff og full bevegelsesfrihet.
1 / 4
Sideav 4

Finn spillegleden med riktige basketballklær for deg

I en rett kombinasjon av stil for din glede, og med tanke på funksjon, er basketballklær fra adidas en pakke som tar sporten til nye høyder. De siste fremskrittene for tekniske plagg går sammen med ikoner som 3-Stripes og Trefoil for å danne en perfekt pakke til alle basketballbehov. Dette er en spennende sport, med muligheter også i antrekk og plagg skapt for seg. Og, ofte ser man basketballklær i bruk utenfor banen, slik som på treningsstudioet, takket være de gode egenskapene fra tekniske materialer til design og motebilde.

Basketballantrekk for frihet til sport

Nyt av bevegelsesfriheten i basketballantrekk som er skapt for prestasjon i enhver utfordrende situasjon, være seg om det er trening eller den viktigste kampen. Klærne går sammen i et konsept der du hjelpes til å holde deg komfortabel når du spiller, med fukttransport og frihet i bevegelsesutslag som kjernepunkt. Slik kan du fokusere på spillet, og ikke la deg distrahere av varme, svette, og ukomfortable sømmer i klærne dine. Like ettertraktet for trening som for elitespillet er rette basketballklær der for å hjelpe deg å yte og å få mest mulig ut av spillet ditt.

Klær til basketball og hverdag i en pakke

De er ikke bare for banen – basketballklær er også allsidige nok til å brukes i hverdagen. De stilige designene og materialene av høy kvalitet gjør dem til et flott alternativ for fritidsklær, slik at du kan uttrykke din kjærlighet til sporten samtidig som du ser moteriktig ut. Enten du løper ærend, går på treningsstudio eller bare henger med venner, er disse klærne det perfekte tillegget til ethvert antrekk, og gir komfort og stil hele dagen.