alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketbalsko til Herre

 
[94]
Slitesterke og gode materialer, gjennomtenkt og design til inspirasjon, og kjente og kjære stilelementer kombineres her i en herlig pakke, som løfter både stil, komfort og hverdag med basketballsko til herre.
A.E. 1 Low GrønnA.E. 1 Low Grønn

A.E. 1 Low

Basketball

Crazy 1 Sko LillaCrazy 1 Sko Lilla

Crazy 1 Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Slitesterk stil med basketballsko til herre

Basketballsko til herre, med overdeler av skinn, gir en slitesterk sko som er proppfull av stilige elementer. Tekstilfôr lar deg holde komforten ved like, og en teksturert yttersåle av gummi gir deg gripeevnen du trenger i hverdagen. Du finner basketballsko til herre i mange ulike farger og snitt, som for eksempel i hvitt skinn med grønne detaljer. Da får du den klassiske hvite sneaker-looken, med noen iøynefallende og personlige detaljer som lar stilen din skille seg ut i mengden.

Fra jobb til fest med basketsko til herre

Et par basketsko til herre er allsidige, og kan ta deg gjennom lange dager fylt med forskjellige gjøremål og aktiviteter. Bruk dem sammen med jeans og en strikkegenser, med en finskjorte under på en tilbakelent dag på jobben, sammen med joggedressen på vei til og fra treningssenteret, og sammen med dressbukser og en stilig skjorte til festen som varer natta ut. Et par basketballsko til herre, med en vanntett overdel, holder deg tørr og behagelig om kveldens festligheter skulle bli regnfulle eller ta uventede vendinger. I tillegg gjør pustende materialer at fuktighet slipper ut, så du kan holde deg komfortabel lenger.

Tørk og bruk

Det er enkelt å ta vare på et par basketsko fra adidas. Blir de skitne, er det bare å tørke av overflaten av syntetisk eller ekte lær med en litt fuktig klut, og så er de straks klare til å brukes igjen. Når det gjelder sålen, kan du børste den av med en litt mykere børste, for så å tørke med den samme kluten. Det er ikke verre enn det, og så holder du skoen, stilen og hverdagen din på topp.