alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Basketballsko til herre

 
[87]
1 / 2
Sideav 2

BASKETBALLSKO FOR HERRE

Smidighet, hastighet og presisjon er nøkkelord for sporten som er med på å definere aksen avslappet–atletisk når det kommer til klær. Med basketballsko fra adidas får du det lille ekstra innen bevegelsesfrihet og, ja, magi både på banen og ellers. Basketballsko med høy overdel gir bedre støtte til ankelen, mens mellomstor overdel gir ankelen bevegelsesfrihet. Basketballsko med lav overdel gir deg ytterligere bevegelsesfrihet så du blir mer fleksibel og smidig på banen, men også kan skifte hastighet raskt. Når banen kaller, trenger du basketsko av høy kvalitet. De finner du i nettbutikken til adidas.

Slik velger du riktige basketballsko for herre

Når det kommer til valg av basketballsko, er det helt og holdent avhengig av hvilken spillertype du er. Spillere som Derrick Rose trenger mer stabilitet og demping – som du får med høye overdeler. Hvis hurtighet er din greie, i likhet med Damian Lillard, trenger du lette sko med lav overdel, da de er optimalisert for raske hastigheter og fleksibilitet. Uansett hva du er ute etter, har adidas basketballsko for herre med alle typer behov. Ta en titt på utvalget – fra høye til lave overdeler – og finn skoen som passer deg.

Basketballsko med høye overdeler

Dominer banen i sko som lar deg takle forsvaret i det ene øyeblikket og dunke som en allstar i det neste, med basketballsko med høye overdeler fra adidas. Ta talentet til nye høyder i Derrick Rose-sko designet for dynamisk passform med støpt krage. Disse ikoniske skoene har høye overdeler for ankelstabilitet med ankelstøtte som gjør at du kan bevege deg instinktivt. Den mønstrede yttersålen gir solid grep, så du kan komme deg gjennom forsvaret med selvtillit og kraft. Og når du dunker ballen i kurven, gir BOOST™-mellomsålen den dempingen du trenger for å fortsette spillet.

Basketballsko med mellomstore overdeler

Basketballsko med mellomstore overdeler gir balanse mellom responsive bevegelser og komfort og støtte med krage som demper for ankelen. Yttersåler i gummi gir deg grepet du trenger for å ta kontroll på banen, og overdelen i tekstil gir høy grad av ventilasjon for kjølende effekt i kampens hete.

Basketballsko med lav overdel

Det finnes ingen grenser for potensialet til eksplosivt spill med adidas’ store utvalg av lette og smidige basketballsko med lav overdel. Disse basketskoene er laget med BOOST™-mellomsåler i full lengde for tidenes mest responsive demping. Jo mer energi du gir, desto mer får du tilbake. Med Continental™-yttersåle i gummi har du solid grep under våte så vel som tørre forhold. De allsidige Primeknit-overdelene gir dessuten sikker og god passform, mens de asymmetriske snørene gir den ultimate støtten – og stilen!