alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketbal T-skjorter

 
[27]
Med en herlig basketball-t-skjorte fra adidas, er du klar for både kampens hete og hverdagens komfort, og fullspekket av stil uansett formål og destinasjon. adidas holder deg komfortabel hele veien.

Basketball-t-skjorter for stil og prestasjon

En basketball-t-skjorte fra adidas kan være din trofaste ledsager, både på trening og i hverdagen ellers. Velg for eksempel en basketball-t-skjorte i jersey av bomull og polyester, som er like fin til treningen som til helgeutflukten. En høy krage og løs passform, sier like mye om stilen din som om spillet ditt, og du kan bruke skjorta både med jeans, treningsshortsen og alt der imellom. En pustende t-skjorte er essensiell, særlig på kamp, men kan også komme til nytte en varm og hektisk dag. Du finner dem hos adidas.

Basketskjorter til alt

Basketskjortene du finner her hos adidas kommer i flere ulike varianter, både når det kommer til snitt, materialer, farger og stil. Du finner ermeløse skjorter som holder deg luftig og nedkjølt når temperaturen stiger, og du får også lange varianter som favner om streetstylen din. Og en basketball-t-skjorte med elastan gir deg bevegelsesfriheten du må ha for å holde deg på topp, hele dagen gjennom. Det kan komme godt med til både en aktiv hverdag, og til trening.

Plei dine skjorter

En basketskjorte fra adidas er enkel å ta vare på. Bare følg noen få, enkle steg, så holder du skjorta ved like og den varer og holder seg fin lenge. Følg selvfølgelig vaskeinstruksen i lappen på plagget, men som regel skal skjortene vaskes på kaldt og skånsomt program, med skånsomt vaskemiddel. Unngå tørketrommel, blekemidler og tøymykner, og du har en vinnende formel. Heng skjorten til tørk, eller legg den flatt på et tørkestativ, så unngår du klesklypemerker og lignende. Vask adidasklærne dine med lignende farger, så holder du fargen på plagget fin også. Det er altså ikke så mye som skal til, når det kommer til å riktig pleie favorittklærne dine fra adidas.