alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketball t-skjorter

 
[39]

Hold fokuset med basketball t-skjorter fra adidas

Hvis du har kommet for å vinne, må du også komme forberedt. Med flere tiårs erfaring i å tilby klær til verdens største idrettsutøvere, vet adidas hva som skal til for at du skal spille på ditt beste. Våre basketball t-skjorter kombinerer pustende egenskaper med fleksibilitet og behagelig form, spesialutviklet for et utfordrende spill som krever full fokus og kontroll. Sidesplitter i kanten og behagelig snitt gir deg bevegelsesfriheten du trenger om du dribler eller dunker. Myk og slitesterk bomull vil gi deg optimal komfort, mens fukttransporterende stoff vil holde deg kjølig og tørr gjennom de hardeste øktene. Basketball t-skjorter fra adidas vil ta ditt spill til et nytt nivå, så kom deg ut og vis dine ferdigheter.

Basketball t-skjorter for alle anledninger

Finn din favoritt og bruk den som du vil. Allsidige, stilige og komfortable, våre basketball t-skjorter for store og små passer like bra på byen som de gjør på banen. Piff opp antrekket med lyse farger og grafikk inspirert av favorittspillerne dine, eller gå for et tidløs basisplagg som passer med alt. Blant vårt utvalg av forskjellige former, farger og materialer er vi sikre på at du vil finne uttrykket som passer deg og din personlighet. Om det er middag, fest eller en spontan kamp med venner, våre basketball t-skjorter sørger for at du kan bli med på alt.

Vis din kjærlighet for spillet

Dedikerte NBA-fans vet at basket er mer enn bare et sport. For menn, kvinner og barn er klær en måte å vise respekt på, både på og utenfor banen. Uansett om du er spiller eller tilskuer, har vi en t-skjorte laget for å ha hendene opp i været. Bli med på laget og hei i vei mens du feirer din sport i din basketball t-skjorte fra adidas.