alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Boots og basketsko for barn

 
[77]
1 / 2
Sideav 2

Få sprett i steget: Basketballsko og boots for barn

Vi har basketballsko og boots for barn med god demping og avansert teknologi som for eksempel Boost-teknologi. Dette er en avansert egenskap som gir deg energiretur for hvert steg du tar, og du kan derfor på mange måter spøke med at dette er basketsko for barn som gir dem ekstra sprett i steget! Ikke bare er våre basketsko for junior svært allsidige og funksjonelle, men de har også et lekkert design som faller i smak hos de små. Skoene ser like kule ut på basketballbanen som utenfor banen, og barnet kan bruke dem på trening, lek i hverdagen og på skolen. Du finner alt fra fargerike og morsomme varianter som er spesielt utviklet for barn, til klassiske sko som er "miniatyr-modeller" av voksenmodellen. Hvis du har lyst til at du og barnet skal ha matchende sko, så kan du det!

Mange spennende modeller med basketballsko for barn

Vi har et allsidig utvalg av basketballsko og boots for barn. Du finner for eksempel høye varianter som gir god støtte til anklene, samt stabile såler som gir godt grep med underlaget. Det gjør at barnet kan ha fullt fokus på fotarbeidet uten å bekymre seg for skoene. Mange av modellene er laget for eksplosive sprinter og bevegelser, perfekt for barn som ønsker å yte sitt beste på trening. Det er også viktig å ha sko med god demping. Dersom du trener innendørs, må du kjøpe egne sko som er spesielt utviklet for dette. Ellers kan det oppstå skader på gulvet. Det er viktig at barnet ikke bruker inneskoene sine til lek og moro utendørs på fritiden, ellers kan skoene fort bli møkkete. Det er bedre å ha et par med basketsko til utetrening og et eget par til trening innendørs. Da er det bare å ønske dere god trening!