alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Boots og Basketsko for barn

 
[16]
De minste i familien trenger også godt fottøy, og med et par basketballsko til barn fra adidas får de teknologiske materialer, komfort og ikke minst stil som er vanskelig å slå.

Basketballsko til barn som liker å boltre seg

Enten det er i skolegården, på lekeplassen eller til sport og spenning, så kan et par basketballsko til barn være akkurat det minsten trenger. Her hos adidas finner du sko til de minste med alle de samme tekniske fordelene som sko til voksne kommer med, så du kan være sikker på at barna har kvalitet på føttene til enhver tid. Ta for eksempel en innleggssåle i OrthoLite ® som gir lett komfort, og et overmateriale i kanvas som er et behagelig og pustende materiale som holder føttene til de minste tørre og behagelige. Basketballsko til barn er perfekte til så mangt, og ikke minst for å holde stilen ved like.

Basketsko til barn i alle aldre

Enten det er den aller, aller minste krabaten i familien, eller til barna som er på grensa til å ikke å være barn lenger, så kan du finne adidas basketsko til dem her. For de minste kan basketballsko til barn med en fleksibel såle, godt med plass til tærne og en enkel borrelåslukking være kjekt for både foreldre og avkommet. For de minste er god plass til voksende og viftende tær viktig, og borrelåslukking gjør av- og påtaking mye enklere for den voksne som har ansvaret for å få junior inn i bilen og ut i verden en travel morgen. Basketballsko til barn er med andre ord et fint valg for både store og små.

Hold det enkelt

Det er enkelt å holde sko fra adidas ved like. Blir en sko med en overdel av syntetisk eller ekte lær litt skitten, så er det bare å tørke av den med en fuktig klut. Dette er en perfekt løsning etter travle dager på lekeplassen eller i skolegården. Når du tørker av skoene jevnlig unngår du også overraskelsen å måtte ta en storrengjøring av skoene nå og da, med mindre de ender opp i søla da selvfølgelig. Det kan også være en god idé å lufte dem litt nå og da for å holde dem freshe.