alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Drakter og trøyer

 
[503]
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Ajax Amsterdam 22/23 Bortetrøye
Arsenal 22/23 Bortetrøye
Arsenal 22/23 tredjetrøye
Arsenal 22/23 Bortetrøye
Arsenal 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Home Authentic Trøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Arsenal 22/23 Autentisk tredjetrøye
FC Bayern 22/23 Tredje Trøye
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
Argentina 22 Hjemmetrøye
Entrada 22 Trøye
Arsenal 22/23 Home Authentic Trøye
Manchester United 22/23 Authentic Bortetrøye
Entrada 22 Trøye
FC Bayern 22/23 Tredje Trøye
Arsenal 22/23 Home Minidrakt
Juventus 22/23 Bortetrøye
Juventus 22/23 Bortetrøye
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, mini
Manchester United Pre-Match Trøye
FC Bayern 22/23 Hjemmetrøye
Tiro Essentials Trøye
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, baby
Manchester United 22/23 Hjemmetrøye
Argentina 22 Hjemmetrøye
Arsenal Condivo 22 Training Trøye
Manchester United Pre-Match Trøye
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
Real Madrid Pre-Match Trøye
Tiro 21 Treningstrøye
Juventus 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Tredje Trøye
Celtic FC 22/23 Tredjetrøye
3G Speed Reversible Trøye
FC Bayern 22/23 Bortetrøye
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Juventus 22/23 Authentic Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Manchester United 22/23 Authentic Tredje Trøye
1 / 11
Sideav 11

Stilige drakter og trøyer fra adidas

Det er lite som utstråler mer sporty og tøff eleganse enn råkule drakter fra adidas. Hos oss finner du alt du måtte ønske deg av drakter og trøyer til herre, dame og barn, og vi er helt sikre på at du finner det du er på jakt etter her. Våre drakter og trøyer finnes i en rekke ulike former, farger og størrelser, men felles for dem alle er suveren kvalitet som gjør dem like fine å bruke til hverdags som til trening. Med disse trøyene kan hele familien kle seg for å støtte sitt favorittlag, enten dere følger med på kamp hjemme, ser kampen direkte fra tribunen på fotballstadion eller om dere rett og slett skal spille fotball selv.

Representer favorittlaget ditt med en drakt fra adidas

Ønsker du å representere favorittlaget ditt på en stilig og imponerende måte? Velg drakten til laget du støtter og bruk den enten hjemme i stua, på tribunen eller på fotballtreningen. Er det de røde djevlene i Manchester United du vil vise lojalitet til? Velg en tredje trøye som er en hyllest til legendene fra 1909 – det året da de vant den nasjonale knockout-konkurransen for første gang i klubbens historie. Takket være silkeaktig materiale som trekker bort fuktighet fra huden, vil du holde deg tørr og komfortabel i denne trøyen hele dagen. Er det Arsenal som får hjertet ditt til å banke? Velg en hjemmetrøye som er skreddersydd til lojale supportere. Med tradisjonelt rødt, svart og hvitt design får du vintage-vibber som tar deg tilbake til hedersdagene for the Gunners. Arsenals berømte emblem vises dessuten stolt frem på brystet. Ønsker du å bevege deg bort fra engelsk fotball og over til spanjolene? Velg en trøye som fanger opp energien til Real Madrid på Bernabéau med teknologi som trekker svetten bort fra huden, slik at du holder deg tørr i alle situasjoner.