alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Drakter og trøyer

 
[596]
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Arsenal 22/23 tredjetrøye
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Tredje Trøye
Manchester United 22/23 Home Authentic Trøye
Real Madrid 22/23 Tredje trøye
Argentina 22 Hjemmetrøye
Argentina 22 Bortetrøye
Leeds United FC 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, mini
Japan 22 Special Pack Authentic Trøye
Real Madrid 22/23 Tredje trøye
Argentina Tiro 23 Game Day Pre-Match Trøye
Manchester United 22/23 Tredje Trøye
Pharrell Williams Knit Trøye (unisex)
Arsenal 22/23 Home Authentic Trøye
Japan Tiro 23 Game Day Pre-Match Trøye
FC Bayern 22/23 Tredje Trøye
Sverige 22 Bortetrøye
Spania 22 Bortetrøye
FC Bayern 22/23 Bortetrøye
FC Bayern 22/23 Bortetrøye
FC Bayern 22/23 Tredje Trøye
Real Madrid 22/23 Tredje drakt, mini
Real Madrid 22/23 Home Authentic Trøye
Tiro 23 Club Treningstrøye
FC Bayern 22/23 Wiesn Trøye
Sverige 22 Hjemmetrøye
FC Bayern 22/23 Fjerde trøye
Sverige 22 Hjemmetrøye
Spania 22 Hjemmetrøye
Juventus 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Long Sleeve Hjemmetrøye
FC Bayern 22/23 Fjerde Trøye
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, baby
Real Madrid 22/23 Hjemmedrakt, mini
Spania 22 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Tredjedrakt, mini
Real Madrid 22/23 Long Sleeve Hjemmetrøye
1 / 13

Stilige drakter og trøyer fra adidas

Det er lite som utstråler mer sporty og tøff eleganse enn råkule drakter fra adidas. Hos oss finner du alt du måtte ønske deg av drakter og trøyer til herre, dame og barn, og vi er helt sikre på at du finner det du er på jakt etter her. Våre drakter og trøyer finnes i en rekke ulike former, farger og størrelser, men felles for dem alle er suveren kvalitet som gjør dem like fine å bruke til hverdags som til trening. Med disse trøyene kan hele familien kle seg for å støtte sitt favorittlag, enten dere følger med på kamp hjemme, ser kampen direkte fra tribunen på fotballstadion eller om dere rett og slett skal spille fotball selv.

Representer favorittlaget ditt med en drakt fra adidas

Ønsker du å representere favorittlaget ditt på en stilig og imponerende måte? Velg drakten til laget du støtter og bruk den enten hjemme i stua, på tribunen eller på fotballtreningen. Er det de røde djevlene i Manchester United du vil vise lojalitet til? Velg en tredje trøye som er en hyllest til legendene fra 1909 – det året da de vant den nasjonale knockout-konkurransen for første gang i klubbens historie. Takket være silkeaktig materiale som trekker bort fuktighet fra huden, vil du holde deg tørr og komfortabel i denne trøyen hele dagen. Er det Arsenal som får hjertet ditt til å banke? Velg en hjemmetrøye som er skreddersydd til lojale supportere. Med tradisjonelt rødt, svart og hvitt design får du vintage-vibber som tar deg tilbake til hedersdagene for the Gunners. Arsenals berømte emblem vises dessuten stolt frem på brystet. Ønsker du å bevege deg bort fra engelsk fotball og over til spanjolene? Velg en trøye som fanger opp energien til Real Madrid på Bernabéau med teknologi som trekker svetten bort fra huden, slik at du holder deg tørr i alle situasjoner.