alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svømmetilbehør

 
[28]

Både tørt og vått med svømmetilbehør fra adidas

Før svømming, under svømming og etter svømming - adidas har det du trenger. For å kjapt bli tørr igjen etter mange runder i bassenget eller for litt myk komfort i garderoben kan et hurtigtørkende håndkle i 100% bomull komme godt med. Eller hva med en badekåpe i bomullsfrotté med lommer og hette for ekstra komfort? For å få enda mer ut av svømmetreningen kan du gå for en badehette i silikon i en slitesterk konstruksjon som er lett å ha med seg i bagen – og hvorfor ikke ha en ekstra eller to i garderobeskapet også? For en enda bedre svømmeopplevelse kan du også investere i et par svømmebriller som ikke dugger. Med disse i treningsbagen er du klar for det meste.

Tilbehør til både fritids- eller konkurransesvømming

I adidas sitt utvalg av svømmetilbehør kan du finne akkurat det du trenger for å ta svømmingen din til et nytt nivå, enten du svømmer for moro skyld eller tar det litt mer seriøst. I vårt store utvalg finner du blant annet hodesjal laget med klorresistente materialer og ECONYL® gjenbruksgarn, slik at du kan føle deg komfortabel med god samvittighet. Våre plagg med UV-faktor gir deg den ekstra beskyttelsen du trenger når du svømmer utendørs, og de egner seg perfekt til lange dager på stranden eller ved bassengkanten. Et stort håndkle fra adidas med myk og hurtigtørkende bomull gir deg den komforten du trenger etter et langt bad, slik at hele svømmeopplevelsen blir komplett. 

Det er ikke så mye som skal til

Når du har gått til innkjøp av et håndkle fra adidas vil du selvfølgelig ta best mulig vare på det, slik at du kan bruke det igjen og igjen. Heldigvis er det ikke så mye som skal til. Håndklærne kan vaskes på 40 grader og tørkes i tørketrommel, og det samme gjelder våre badekåper. Vi anbefaler at du bruker skånsomt vaskemiddel og vasker dem med lignende farger for å ta best mulig vare på både fargen og fibrene i stoffet. Det er ikke så mye som skal til for at svømmetilbehøret ditt kan vare i lang, lang tid.