alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

adidas Originals-tilbehør

 
[534]
1 / 12
Sideav 12

adidas Originals-tilbehør

Myke hettegensere med oversized Trefoil-logo. Treningsbukser med knapper eller de ikoniske tre stripene langs buksebenet. Stilrene og pene tennissko med historie helt tilbake til 60-tallet. Alt dette – og så mye mer – er signert adidas Originals: Kolleksjon etter kolleksjon med moderne klær, sko og tilbehør med klare referanser til stiler og trender av den gamle skolen, med spesielt fokus på de glade 80- og 90-åra. Fullfør stilen med retroinspirert adidas Originals-tilbehør, og møt hverdagen med klare vink til ditt favoritt-tiår!

Caps, luer og solskjermer

Møt hverdagen med en kul caps eller beskyttende solskjerm fra utvalget av adidas Originals-tilbehør. Uansett om du trenger det til trening eller hverdags, er hodeplaggene designet i en kul og moderne stil med åpenbare nikk til adidas-arven med den ikoniske Trefoil-logoen i front, eller de klassiske tre stripene.

Sekker, bager og vesker fra adidas Originals

Utvalget av adidas Originals-tilbehør inkluderer en rekke retroinspirerte #throwbacks i form av sekker med store Trefoil-logoer og enkle detaljer samt mer minimalistiske varianter i nøytrale fargepaletter og med fokus på praktiske løsninger. Med en kul adidas Originals-sekk med ikoniske vintage-detaljer eller 80-tallets pasteller, får du en universell look som passer like godt til skole som til trening og fritidsaktiviteter – da med plass til bærbar datamaskin og alt du trenger. Du finner også små sekker, treningsbager, gymposer og håndvesker samt stilige midjevesker og crossbody-bager.

Klokker, mobildeksler og annet adidas Originals-tilbehør

Uttrykk din stilen med mobildeksler i en leken og atletisk stil, og beskytt mobilen under trening med et lett spotsarmbånd fra nettbutikkens utvalget adidas Originals-tilbehør. Se gjerne også etter et sportsarmbånd med refleksdetaljer for økt sikkerhet under mørke forhold, eller løping langs vei. I klokke-utvalget finner du også en rekke alternativer – inkludert den digitale favoritten ARCHIVE_M1, som sender en liten hilsen til en enklere tid ved starten av den digitale æraen på 1970-tallet. Si nei takk til den dingsdrevne overbelastningen av info med gamle favoritter, eller omfavn den moderne tid med stilrene og klassiske utgaver fra adidas Originals.