alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Y-3 · Tilbehør

 
[35]

adidas Y-3-tilbehør

Avantgarde-kunstneren Yohji Yamamoto og adidas har i samarbeid utarbeidet adidas Y-3 – et undermerke av adidas fylt med eklektiske kolleksjoner med elegante treningsklær og sofistikerte silhuetter, tungt inspirert av Yohji Yamamotos moderne tolkninger av klassiske designkoder, og hans utforsking av former og proporsjoner.

adidas Y-3 – et samarbeid med eklektiske Yohji Yamamoto

Først etter Yohji Yamamoto hadde fullført en grad innen rettsvitenskap i 1966, bestemte han seg for å følge sin mors fotspor inn i motebransjen og studere klesdesign. Han begynte smått i sin mors butikk i Tokyo, men fullførte raskt en grad og mottok støtte til å reise til Paris, hvor han i 1980 åpnet sin første butikk. Hans eklektiske stil fikk raskt fotfeste blant anerkjente industrinavn, og har siden fått en global følgerskare som har gjort ham til en naturlig samarbeidspartner i utviklingen av alt fra taekwondo-sko og rugbytrøyer til skjørt, bukser og hettegensere.

adidas Y-3-tilbehør – stilrent treningsutstyr til en sofistikert garderobe

Et antrekk er ikke fullført før tilbehøret er på plass. Dette vet Yohji Yamamoto – og derfor finner du adidas Y-3-tilbehør som søker å gjøre nettopp dette. Finn dine favoritter blant ryggsekker og vesker, samt caps og skjerf. Y-3 Sling Bag er særlig fleksibel da den kan brukes på tre ulike måter, og har en praktisk utforming med siderom i tillegg til et romslig hovedrom. Y-3 Racer- og Y-3 Mini-ryggsekkene er designet i en tidløs stil i sofistikert og glatt nylon med varierende plass – avhengig av om du har behov for å ta med PC og mange eiendeler, eller bare trenger plass til det viktigste.