alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Y-3 · Klær

 
[78]
Y-3 Skjorte SvartY-3 Skjorte Svart

Y-3 Skjorte

Y-3

1 / 2
Sideav 2

adidas Y-3-klær

Avantgarde-kunstneren Yohji Yamamoto og adidas har i samarbeid utarbeidet adidas Y-3 – et undermerke av adidas fylt med eklektiske kolleksjoner med elegante treningsklær og sofistikerte silhuetter, tungt inspirert av Yohji Yamamotos moderne tolkninger av klassiske designkoder, og hans utforsking av former og proporsjoner. Samarbeidet med adidas startet i 2003, og siden den gang har det vært mulig å gå med Yohji Yamamotos signatur i ryggen med adidas Y-3-klær.

adidas Y-3 – et samarbeid med eklektiske Yohji Yamamoto

Først etter Yohji Yamamoto hadde fullført en grad innen rettsvitenskap i 1966, bestemte han seg for å følge sin mors fotspor inn i motebransjen og studere klesdesign. Han begynte smått i sin mors butikk i Tokyo, men fullførte raskt en grad og mottok støtte til å reise til Paris, hvor han i 1980 åpnet sin første butikk. Hans eklektiske stil fikk raskt fotfeste blant anerkjente industrinavn, og har siden fått en global følgerskare som har gjort ham til en naturlig samarbeidspartner i utviklingen av alt fra taekwondo-sko og rugbytrøyer til skjørt, bukser og hettegensere.

Kombiner trening og mote med adidas Y-3-klær

Yamamotos eklektiske kjennetegn er tungt tilstede i utvalget av adidas Y-3-klær. Blant utvalget finner du for eksempel kjoler inspirert av de klassiske elementene fra treningsjakker, men oppgradert og videreutviklet i en sofistikert stil som matcher adidas’ avslappede stil, og samtidig bevarer Yamamotos mer innovative tolkninger.

Uansett om du går for klassiske t-skjorter eller mer eklektiske plagg, kan du forvente adidas Y-3-klær med oversized Y-3-logo eller andre designdetaljer, som Yohji i front eller designerens signatur i ryggen. Se etter oppgraderte utgaver av joggebuksen – her i en minimalistisk og elegant nytenkning i mykt collegestoff, eller varmeisolerende bomberjakker i et skall av enkeltvevet nylon med klare hint til 70-tallet. Du finner også enkle treningsplagg som t-skjorter og treningsbukser, samt fotball- og rugbytrøyer i samarbeid med blant annet All Blacks.